Expositie Nicolauskerk
Expositie Nicolauskerk Foto: Nanda van der Vliet

‘Met kleur en textuur vertel ik wat ik zie en beleef’

zondag 3 maart 9:00 - 12:00

Tot 4 april exposeert Nanda van der Vliet met haar schilderijen in de Nicolauskerk te Wolphaartsdijk. Nanda is geboren in Amsterdam en na wat omzwervingen neergestreken in Zeeland. Haar hele leven is ze gefascineerd door de natuur; hoe licht, lucht de sfeer om ons heen doen veranderen. Het Zeeuwse landschap vindt zij bij uitstek een plek om dit te ervaren. Schilderen geeft haar, naar eigen zeggen, de mogelijkheid om uiting te geven aan hoe zij de wereld om zich heen ziet en beleeft. Daarvoor gebruikt zij uiteenlopende technieken en stijlen, afhankelijk van wat er op dat moment bij haar past. Haar werk is elke zondag te zien rondom de kerkdienst, maar ook op de zaterdagen 10, 17 en 24 februari en 30 maart van 14:00 tot 17:00 uur. Nanda is dan zelf aanwezig.

Locatie