Babice van de Ven, met dochter Fien, van Praxis krijgt de BOV trofee 2019 overhandigd door Edgar Nelemans.
Babice van de Ven, met dochter Fien, van Praxis krijgt de BOV trofee 2019 overhandigd door Edgar Nelemans. Foto: Stella Marijnissen
FOTO'S

Praxis sleept BOV trofee in de wacht

Door: Stella Marijnissen Algemeen

ETTEN-LEUR - Vrijdag en zaterdag vond het jaarlijkse culinaire feestje genaamd Lekker Etten-Leur plaats onder de Moeierboom. Organisator Junior Chamber International (JCI) zorgde voor de bekende sfeervolle aankleding en een programma voor alle leeftijden. Maar het belangrijkste: lekker eten en drinken! En voor de genomineerden: wie gaat er met de BOV trofee vandoor?

Zoals gebruikelijk begon het weekend voor lekkerbekken met de uitreiking van de BOV trofee in een besloten bijeenkomst. Dit jaar was die voor de franchiser met de Beste Ondernemers Visie. De collega-ondernemers waren goed vertegenwoordigd, maar werden eerst nog even met een ludieke quiz getest op hun kennis van de kandidaten: Brownies&downieS, Miss Troubleshooter en Praxis.

De jury vond, na grondig onderzoek, dat Praxis Etten-Leur als beste uit de bus kwam. Complimenten waren er voor de overige twee kandidaten.

Lekkers

Praxis directeur Babice van de Ven ontving samen met dochter Fien de, overigens loodzware, trofee uit handen van winnaar 2018 familiebedrijven Edgar Nelemans. Ze was er blij mee. "Ik had sowieso lekkers in huis gehaald vanwege Lekker Etten-Leur, of we nu zouden winnen of niet. Bonbons voor al onze personeelsleden. We hebben een fijn team."

Moeierboompkes

Vanaf 19.00 uur gingen de poorten open voor het publiek en kon er geproefd worden van al het lekkers dat culinaire ondernemers uit Etten-Leur en Breda hun gasten boden, uiteraard vergezeld van een drankje. Zoals gebruikelijk werd er betaald met moeierboompkes. Een deel van de opbrengst gaat naar lokale goede doelen. Voor de voetballiefhebbers die Duitsland-Nederland wilden volgen was een groot scherm opgesteld.

Genieten

Ondanks de weersvoorspellingen die niet veel goeds beloofden, bleef het zaterdag nog aardig droog. 's Middags konden de kinderen zich uitleven tijdens een speciaal kinderentertainment verzorgd door dames van theatergroep Max Mini. 's Avonds zorgde partyband Agogo voor een sprankelende muzikale begeleiding van de genietende bezoekers.

Een quiz voorafgaand aan de uitreiking.
Muzikaal intermezzo tijdens de BOV verkiezing door Jazz'n'Zo.
En de winnaar is: Praxis!
Afbeelding
En we maken een dansje!
Kleuren, knutselen en schminken bij Max Mini.
Afbeelding
Mooi geschminkt en genieten van een pannenkoek.
Donkere luchten, maar toch bleef het droog.


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief