Afbeelding
Foto: Desiree Cooremans

Aannemingsbedrijf De Krom wint BOV-trofee

Door: Yvonne Vermeulen Algemeen

ETTEN-LEUR - De Krom aannemingsbedrijf heeft vrijdagavond in ‘t Turfschip de BOV-Trofee in ontvangst genomen. Het thema van dit jaar was ‘Ondernemen in een veranderende wereld’. Online Huisarts Arene en Recol, dat inktcardridges hervult, grepen net naast te trofee. 

Johan en Martijn de Krom zijn volgens de Jury erg enthousiast en proberen ‘de Apple van de bestratingswereld’ te zijn. In een paar jaar tijd heeft De Krom een gigantische ontwikkeling doorgemaakt door na te denken over klimaat en behoud van personeel. Zo heeft De Krom een bestratingsrobot ontwikkeld waarmee ze machinaal gaan straten. Dat is beter voor de werknemers, want zij krijgen zo minder last van fysieke klachten. Ook hoopt De Krom dat het stratenmakersvak op deze manier weer hip wordt. 

Maar ook over Klimaatadeptatie denkt de Krom na. Zo hebben ze een voegsysteem ontwikkeld dat waterdoorlatend is maar onkruid tegen houdt. Het bedrijf gebruikt dit op plekken waar minder verkeer komt en waar daarom meestal meer onkruid groeit. 

Vrijdagmiddag ging het culinaire fesitval Lekker Etten-Leur van start en even na zes uur werd de BOV-trofee uitgereikt. Het netwerk-evenement van JCI Etten-Leur trok veel bezoekers die natuurlijk genoten van de lekkere hapjes. Ook zaterdag kunnen mensen nog naar Lekker Etten-Leur. ‘s Middags is er een kindermiddag en vanaf vijf uur zijn er weer hapjes beschikbaar. ‘s Avonds zullen zowel een DJ als de band Afslag 20 optreden.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief