Afbeelding
Foto: Pixabay

Pieten bezoeken de Internos voetbalspeeltuin

Algemeen

ETTEN-LEUR - Wat een ontzettende bikkels zijn de jongste voetballers van Internos. Ondanks de kou, afgelopen zaterdag 3 december, waren er een heleboel kleine pietjes naar de voetbalspeeltuin gekomen. Samen met 2 pieten en een hoop nep cadeautjes werden allerlei voetbaloefeningen uitgevoerd. 

De pieten konden wel wat les gebruiken want in voetbal waren ze nog niet zo heel goed. Natuurlijk gingen ook onze jongste voetballers naar huis met een cadeautje en pepernoten.

Speculaasactie weer groot succes

Dit jaar zijn er maar liefst 5100 pakjes verkocht door de jeugdteams tm JO15. Dankjewel allemaal. Wat een super verkoop. De JO14 en JO15 hebben dit jaar verkocht voor hun eigen doel. Zij willen een bezoek brengen aan Baiertal. Deze verkoop gaat hun zeker op weg helpen. Super gedaan knullen! Tevens hebben we als club dankzij sponsoren een mooie donatie kunnen doen aan de Voedselbank. Zo kunnen nog meer gezinnen genieten van de overheerlijke speculaas. Van de opbrengst van de andere teams worden er weer leuke activiteiten georganiseerd door de jeugd activiteiten commissie. Gelukkig is deze commissie weer wat aangevuld met nieuwe leden. Maar om in het 2e helft van het seizoen ook weer leuke activiteiten te organiseren kunnen we nog minstens 2 leden gebruiken. Interesse? Meld je aan via activiteiten@vvinternos.nl Mocht u toch nog misgegrepen hebben met de speculaasjes dan is er in kantine nog losse verkoop. Maar op = op!

Pietentraining

Samen met de Pieten hebben de jongens van de JO7 tm JO11 genoten van een gezellige actieve middag, woensdag 30 november. In 7 groepen gingen 70 kinderen aan de slag om hun pietenkwaliteiten te trainen. Samen met de pieten werd er op pakjes in het doel geschoten, samen een klein partijtje gevoetbald. Er werd fanatiek tikkertje gespeeld met pakjes, een race met zaklopen en ook het geheugen werd getest. Tijdens de pietenestafette werd er gestreden om voetballend zoveel mogelijk pakjes in het doel te krijgen. Zelfs de verkleedrace mocht niet ontbreken. Natuurlijk was er ook tijd om te smullen van alle pepernoten. Als afsluiting werd er natuurlijk nog een potje voetbal tegen de Pieten gespeeld. Dat werd ruim door de spelers van Internos gewonnen. Voordat iedereen naar huis ging werden alle jeugdleden nog verrast met een echt Internos cadeautje.[n]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief