Afbeelding
Foto: De Nobelaer

Het kan weer: Ouderwets carnaval vieren bij De Nobelaer

Door: Yvonne Vermeulen Algemeen

ETTEN-LEUR - Colabal, Sjansbal, Pyjamabal, Muzebal en 50+ bal. Ze zijn allemaal terug in De Nobelaer! Oftewel het cultuurhuis gaat na de opening van het nieuwe pand aan de Parklaan weer ouderwets carnaval vieren. Dat men weer staat te popelen bleek uit het rappe tempo waarmee het Muzebal is uitverkocht. Het feest van verbroedering en gezelligheid voor jong en oud wordt georganiseerd i.s.m. PEP Creative Concepts, DJJOZZ, S.C. De Stijloren en Stichting Carnavals Optocht Etten-Leur. Ga voor meer informatie en de laatste beschikbare kaarten naar de website van de Nobelaer. 

Cola- en Sjansbal
Op het carnavalsprogramma van De Nobelaer zijn uiteraard het Cola- en Sjansbal weer te vinden. Van elk van deze twee evenementen worden twee edities georganiseerd. Jongeren van 13 t/m 15 jaar kunnen even helemaal crazy gaan tijdens het Sjansbal op vrijdag 17 en maandag 20 februari van 20:00 – 00:00 uur. Tijdens het Colabal gaan de harten van iedereen van 8 t/m 13 jaar sneller kloppen. Van 19:00 – 22:30- uur lekker springen en hossen op zondag 19 en dinsdag 21 februari. Kaarten voor beide evenementen zijn € 7,50 en verkrijgbaar via de website van De Nobelaer.

Voor jong en oud
Voor de allerkleinste carnavalsvierder staat op maandag 20 februari van 10:00 – 12:00 uur het Pyjamabal traditiegetrouw op het programma. Alle kinderen van 0 tot 12 jaar zijn van harte uitgenodigd om samen met hun ouders, opa’s, oma’s en andere begeleiders een feestje te komen vieren! Zowel kinderen als volwassenen kopen een kaartje voor € 4 online.
Ook het gratis carnavalsvoorlezen vindt op vrijdag 17 februari om 16:00 uur plaats in de huiskamer van het cultuurhuis. Kinderen en ouders genieten in hun mooiste carnavalskostuum van het kleurrijke boek Antonia van Anke de Vries en komen helemaal in carnavalssfeer.


Geen puf meer om ’s avonds nog de bloemetjes buiten, schuif dan zeker aan bij het 50+ bal op dinsdagmiddag vanaf 13:00 uur. Hier kent gezelligheid geen tijd en is de entree gratis.

Betaalmethode
M.u.v. het Cola- en Sjansbal is de volledige carnaval in De Nobelaer cashless. Dit wil zeggen dat men enkel met PIN / Contactloos kan betalen. Ga voor het volledige carnavalsprogramma en resterende kaarten naar www.denobelaer.nl/carnaval[n]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief