Afbeelding

Werkzaamheden aan de N640 beginnen vandaag: Dit is de planning

Door: Amy Klaverveld Algemeen

HOEVEN/ETTEN-LEUR - De werkzaamheden aan de N640 zijn deze morgen weer van start gegaan. Vanaf vandaag, tot in juni, zal er rondom Hoeven aan de weg worden gewerkt. Daarna bevinden de werkzaamheden steeds verder op de route naar Etten-Leur. Dit is de planning voor de komende weken.

Vandaag beginnen de werkzaamheden aan de N640 bij de kruising met Het Gors en de Oude Antwerpsepostbaan. De weg is tot aan tankstation Tinq afgebroken, deze zou via Hoeven nog bereikbaar moeten zijn. Deze werkzaamheden duren ongeveer een week of twee, vanaf 12 maart gaat het volgende weggedeelte dicht.

Rotonde Hofstraat
Het tankstation is vanaf 12 maart vanuit Oudenbosch te bereiken. Dan gaat namelijk het gedeelte vanaf de Tinq tot aan de rotonde met de Hofstraat dicht. Vanaf 20 maart begint het voor het Hoevense verkeer helemaal lastig te worden, dan is de rotonde zelf ook afgesloten. Deze afsluiting duurt tot ongeveer 2 april.

Twaalf weken
In totaal duren de werkzaamheden twaalf weken, mits alles volgend planning verloopt. Volgens schema zouden de werkzaamheden zich langzaam moeten verschuiven, begin juni zouden de wegafsluitingen in de buurt van Etten-Leur moeten zijn. Bekijk hier de planning van de gemeente Halderberge.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief