Naomi (links boven) met haar team wat zich geplaatst heeft voor de NK finale teams.
Naomi (links boven) met haar team wat zich geplaatst heeft voor de NK finale teams. Foto: trainster

Naomi Govaers naar finale NK teams

Algemeen

ETTEN-LEUR - Op zondag 19 maart werd in het topsportcentrum in Rotterdam de halve finale NK teams voor supplement A geturnd.

In dit team A van Dynamo Roosendaal turnt de jeugd turnster Naomi Govaers (12) uit Etten-Leur als een van de jongste turnsters mee tussen veelal senior turnsters die uitkomen in supplement A. Voor Naomi stond in het team deze middag net zoals vorige week bij de derde kwalificatie het toestel balk op het programma. Naomi moest helaas twee keer de balk verlaten en was hier wel teleurgesteld over maar turnde verder wel overtuigend. Het team heeft mooi turnen laten zien en heeft zich als een waar team opgesteld door er voor elkaar te zijn en elkaar aan te moedigen. Met een mooie derde plaats hebben ze zich geplaatst voor de finale!! Ter voorbereiding van deze NK finale gaan ze met de selectie eerst nog op NK stage, wat een mooie belevenissen voor deze jonge turnster. 

Tevens is Naomi met het team van vorig seizoen geselecteerd als een van de genomineerde voor het sportgala van Roosendaal als sportploeg van de jaren 2020-2022.[n]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief