Archieffoto van de vitaliteitsmarkt eerder dit jaar.
Archieffoto van de vitaliteitsmarkt eerder dit jaar. Foto: Frans van der Bom

Seniorenbeurs: Klaar voor een zorgeloze toekomst

Door: Redactie Algemeen

ETTEN-LEUR - Op donderdagmiddag 8 juni zal De Nobelaer in Etten-Leur bruisen van activiteiten tijdens de Seniorenbeurs Etten-Leur. Dit evenement biedt een schat aan informatie en oplossingen voor senioren op het gebied van nieuwbouw, langer thuis blijven wonen, zorg, juridische zaken, financiën en duurzaamheid. Iedereen is vanaf 13:30 uur welkom aan de Parklaan 2 in Etten-Leur, waar een gratis kopje koffie klaarstaat voordat het programma van start gaat.

De toegang tot de Seniorenbeurs is gratis en om 14:00 uur zal wethouder Schouw het officiële startschot geven. Bezoekers kunnen deelnemen aan boeiende presentaties en vrijblijvend rondkijken op de informatiemarkt.

Tussen 14:00 en 16:00 uur worden er diverse presentaties gegeven over uiteenlopende onderwerpen. Om 14:00 uur krijgen bezoekers de kans om meer te leren over erfrecht en (levens)testamenten, gepresenteerd door een erfrechtspecialist van Trouw, en om alles te ontdekken over nieuwbouw in Etten-Leur, verzorgd door de Gemeente Etten-Leur. Om 15:00 uur staan er presentaties op het programma over het verduurzamen van woningen, verzorgd door de Gemeente Etten-Leur, en over vermogensbeheer en financieringsmogelijkheden, gepresenteerd door Luyten Advies.

Het aantal plaatsen voor de presentaties is beperkt, dus worden geïnteresseerden gevraagd fom zich vooraf aan te melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@centrumvoorwonenettenleur.nl of door een bezoek te brengen aan het Centrum voor Wonen Etten-Leur aan de Oude Bredaseweg 16. Aanmelding is mogelijk op maandag, dinsdag of donderdag tussen 09:00 en 13:00 uur.

Na de presentaties is er van 15:00 tot 18:00 uur een gezellige informatiemarkt waar lokale ondernemers, organisaties en partijen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden over wonen, zorg, financiën en duurzaamheid. Op de website www.centrumvoorwonenettenleur.nl/seniorenbeurs kunt u een overzicht vinden van deelnemende exposanten. Houd de website in de gaten, want het aanbod zal de komende weken nog verder worden uitgebreid.

Mis deze unieke kans niet om waardevolle informatie te vergaren en inspiratie op te doen voor een zorgeloze toekomst. Zorg dat u erbij bent op de Seniorenbeurs Etten-Leur op 8 juni!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief