Afbeelding
Foto: Roparunteam 248

De Roparun voor de 3e keer door Etten-Leur

Algemeen

ETTEN-LEUR - Het is nog lang geen Pinksteren, maar het Etten-Leurse Roparun team 248Go4Life is al druk bezig met de voorbereidingen van de Roparun 2024.

 

Wat is de Roparun? Honderden teams leggen lopend (en rijdend) bijna 550 kilometer af in estafettevorm. Per team is er steeds één loper met begeleiding actief. Non-stop, drie dagen lang. Met deze inspanning halen alle deelnemende teams geld op om het leven van mensen met kanker, voor zover mogelijk, te veraangenamen. Hiermee dragen zij bij aan de missie van Stichting Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

In het pinksterweekend van 2024 vertrekken de deelnemende teams vanaf Circuit La Clef des Champs, ten noorden van Parijs, om uiteindelijk te finishen op de Coolsingel in Rotterdam. Ons team, bestaande uit 8 lopers, 4 fietsers, 6 chauffeurs, 3 fysiotherapeuten/masseurs, 2 cateraars en 1 teamcaptain, is er klaar voor! 

Ook dit jaar komt de Roparun karavaan weer door Etten-Leur. In samenwerking met De Kapel in het Park zal er van deze doorkomst weer een mooi feestje gemaakt worden. Dus zet deze datum, de nacht van 19 op 20 mei, alvast in je agenda.

Naast een flink aantal sponsoren, die wij uiteraard zeer dankbaar zijn, organiseert ons team ook diverse activiteiten om geld in te zamelen voor dit mooie doel. Ons team heeft zich verbonden aan het Hospice Marianahof in Etten-Leur.

Komende activiteiten
Wat zijn onze activiteiten in 2024 om in de gaten te houden?
Januari t/m 5 mei: Wandelpuzzeltocht
24 februari: Benefietconcert in De Kapel in het Park, Oderkerkpark te Etten-Leur
30 maart: Mini Roparun, bij ARV Achilles
5 april: Bierproeverij Jotbier
27 april: Oranjemarkt, Centrum Etten-Leur
19/20 mei: doorkomst Roparun, De Kapel in het Park, Odekerkpark
1 juli t/m 31 augustus: Fiets-foto-tocht

Al deze activiteiten kun je vinden op onze website https://www.team248go4life.nl, onder het kopje “Kalender”! 

Tevens hebben wij leuke (cadeau-) pakketjes te koop voor slechts € 14,95 per stuk. De opbrengst hiervan komt in zijn geheel te goede aan de Roparun. Je kunt kiezen uit een thee-, tuin- of wellnesspakket. Leuk om te krijgen of om cadeau te geven. Bestellen kan via ons mailadres: info@go4life.nl[n]Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief