Afbeelding
Foto: Screenshot RTL

MAFS Jeffrey en Jerney: Laat huwelijksreis de liefde groeien?

Door: Redactie Algemeen

ETTEN-LEUR - Na een aflevering zonder Jeffrey en Jerney verschijnt het stel deze week wel weer op de buis. En presentator Carlo Boszhard zegt het: “Een huwelijksreis de de uitgelezen plek voor koppels om liefde te laten groeien. En dat zien we ook bij Jeffrey en Jerney. 

We schakelen in op de eerste avond van de huwelijksreis. Ze genieten van het zwembad bij het hotel. “Leuke vrouw, leuk uitzicht echt een kippenvelmoment,” aldus Jeffrey. Hij laat zich van zijn beste kant zien en schuift netjes de stoel van zijn vrouw aan als ze uiteten gaan. 

Jerney bespreekt dat ze van de week haar verjaardag viert, maar de verjaardag zien we deze aflevering nog niet. “Bij Jeffrey kan ik echt mezelf zijn, dat is iets wat ik graag wou.” Haar man vult aan: “Het voelt vertrouwd, het voelt gezellig. Als je elkaar even aankijkt en het klopt, het is gezellig.”

Toch is het ook wel heftig om opeens 24 uur per dag met een onbekende op reis te zijn. Daarom pakken ze beiden hun rustmomentje in de ochtend. Jeffrey geniet op het balkon en belt met zijn kinderen. Jerney schrijft haar gedachten op in een boekje. Nadat Jerney vanaf het bed naar de kinderen van Jeffrey zwaait schakelen we over naar een giebelende Jerney. Zij geeft toe: ‘Er is wel wat gebeurd, het een en ander. Daar voel ik me heel goed bij.” 

De twee gaan door naar een kookworkshop waar ze ravioli maken. Over de kookkunsten van Jerney horen we niks, maar Jeffrey maakt weleens een verspakket lasagne klaar. Jerney moet vooral veel giebelen, is het de verliefdheid of zijn het de zenuwen? Zelf zegt ze: “We hebben dezelfde humor, dat moet je wel van elkaar kunnen hebben. Ik lig helemaal dubbel.” Jefrey vult over de workshop aan: “Het is leuk om te doen, we hebben een lolletje met elkaar.” 

Voordat de ravioli door de kok verder word bereidt maakt hij nog hartje in de bloem. Ook aan tafel blijft het giebelen. Jeffrey schuift het ‘gras’, de rucola, aan de kant terwijl geen van beide een idee heeft wat de ober nog aan het halen is, maar ze hebben wel ja gezegd tegen het bakje kaas. 

En dan is de aflevering alweer afgelopen! Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief