Afbeelding
Foto: Pixabay

Oproep voor hulpgoederen aan Oekraïne

Algemeen

ETTEN-LEUR - Leo Seelen, coördinator van inzamelingsacties voor Oekraïne, doet een dringende oproep in Etten-Leur. 

Na twee jaar van hulptransporten en een stabiel netwerk in Oekraïne merkt Seelen dat de behoefte aan hulp alleen maar toeneemt door voortdurende raketaanvallen. Helaas ziet hij een afname in aandacht voor de oorlog, wat het organiseren van hulp bemoeilijkt door het gebrek aan opslagruimte, vrijwilligers, inzamelpunten, transportcapaciteit en donaties.

Samenwerking

Gelukkig heeft Seelen een samenwerking gevonden met de Stichting Samen voor Oekraïne die al geruime tijd hulp verleent aan Oekraïne. In de hoop de aandacht te herwinnen, roept hij op tot reacties die kunnen helpen bij het vinden van een droge opslagruimte voor langere termijn en een bestelbus voor het ophalen van donaties. Hij benadrukt de voortdurende behoefte aan de volgende items: dekens, beddengoed, slaapzakken, handdoeken, winterkleding, kaarsen, waxinelichtjes, zaklampen, potloden, tekenpapier, rolstoelen, rollators, loopkrukken, wandelstokken, hometrainers, verbandmiddelen, luiers en incontinentiemateriaal.

Contact opnemen

Seelen hoopt op steun en roept op om contact op te nemen via leo@samenvooroekraine.eu voor hulp met opslagruimte, transportmiddelen en donaties. Samen met de Stichting Samenvooroekraine.eu hoopt hij een verschil te maken in het bieden van essentiële hulp aan de getroffenen in Oekraïne.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief