Koor De Kerkzwervers uit Etten-Leur.
Koor De Kerkzwervers uit Etten-Leur. Foto: Fotograaf Ton van Boxsel

Koor De Kerkzwervers op zoek naar sopranen

Algemeen

ETTEN-LEUR - Het koor De Kerkzwervers is op zoek naar nieuwe sopranen. Op dit moment is deze stemgroep ondervertegenwoordigd in verhouding tot de andere zangers. 

Wie het dus leuk vindt om als sopraan aan te sluiten bij een gezellig koor en een beetje in de leeftijdscategorie tot ongeveer 65 jaar valt, is van harte uitgenodigd om eens langs te komen op een repetitie.

“We repeteren op dinsdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur in het wijkgebouw Ut Praotuis. Het speciale van De Kerkzwervers komt vooral doordat mooie arrangementen en eigen teksten de liederen een bijzondere eigenheid en kwaliteit geven. De uitstraling en het repertoire maakt dat het koor vele verzoeken krijgt voor optredens zowel binnen als buiten het kerkgebeuren. Vooral de Passion-uitvoeringen waren indrukwekkend te noemen. Daarnaast geven we o.a. kerstconcerten en sluiten we ook aan bij culturele projecten.”

Mocht je interesse hebben neem dan contact op met Wilma tel. 06 25251578 of stuur een mailtje naar: info@kerkzwervers.nl. Meer informatie over dit bijzondere koor vind je ook op onze website www.kerkzwervers.nl. Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief