Afbeelding
Foto: Yvonne Vermeulen

Heijblom Makelaardij al 25 jaar dé vastgoedspecialist in West-Brabant

Door: Yvonne Vermeulen Algemeen

ETTEN-LEUR - Dit jaar viert Heijblom Makelaardij haar 25-jarig jubileum. Frans Heijblom begon in 1999 het kantoor dat inmiddels is uitgegroeid tot één van de toonaangevende vastgoedspecialisten in West-Brabant. Loek Storms is sinds 2016 het gezicht van het bedrijf en vertelt graag hoe het er voor staat.

Een bedrijf dat 25 jaar bestaat met een rooskleurige toekomst moet gevierd worden. Daarom hebben wij ons jubileum groots gevierd. Geen statige receptie met doorgaans een wat formeler karakter, maar een filmochtend op zondagochtend in de bioscoop van Etten-Leur. Onze opdrachtgevers zijn immers vooral particulieren. Er kwamen meer dan 200 mensen! We huurden twee zalen af, waar gezinnen, opa’s, oma’s en zakelijke relaties genoten van de animatiefilm, Wish. Natuurlijk mocht een film over Heijblom makelaardij niet missen op het grote doek. Gaaf om te zien dat in 25 jaar makelaardij een hoop veranderd is. Wij proberen als kantoor een voorloper te zijn met onder andere social media en video’s. Na de film hebben we geproost op de toekomst van ons kantoor.

Net als overal in de maatschappij gaat ook in de makelaardij meer digitaal. Toch als het om zo’n grote beslissing gaat, blijven mensen het liefst in contact met een adviseur of expert. Als makelaar worden we tegenwoordig steeds eerder in iemands verhuisplannen betrokken. We brengen de wensen voor de aan te kopen woning in kaart en gaan vervolgens actief op zoek in ons netwerk. Dat kan een nieuw te bouwen woning zijn maar de kans is ook groot dat wij iemand kennen die nu een woning heeft waar iemand anders blij van wordt. Onze rol is om vraag en aanbod aan elkaar te verbinden en onzekerheden die daarmee gepaard gaan weg te nemen door continu met elkaar in gesprek te gaan. Om het netwerk en zoekersbestand te vergroten opende Heijblom vorig jaar een tweede kantoor in Hoeven. “We groeien nog steeds en zijn daar erg trots op”. Het maakt het bedrijf toekomstbestendig voor de volgende 25 jaar! 

Heijblom Makelaardij
Markt 17
4875CB Etten-Leur
076-5041500
www.heijblommakelaardij.nlBlijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief