Afbeelding
Foto: Desiree Cooremans

Vakgarage Etten-Leur viert 25-jarig jubileum op uitbundige wijze

Door: Mary van Duuren Advertorial

Als Citoën- en Hyundai-dealer vond Jac Ossenblok dat het moest gaan om service, kwaliteit, duidelijkheid en concurrerende prijzen. Toen in 1998 de Etten-Leurse Autoservice werd opgericht, een autobedrijf voor de andere merken, moesten dit overgenomen worden. Na 25 jaar en inmiddels met de naam Vakgarage Etten-leur staan deze kernwaarden nog hoog in het vaandel, ook nu zijn zoons het stokje hebben overgenomen. 

Op zaterdagmiddag 16 september wordt het jubileum groots gevierd. Die dag is het bedrijf gesloten om tijd te maken voor een feest. “We hebben een stormbaan, een ijscoman, muziek en nog veel meer”, vertelt Daan Ossenblok, die samen met zijn broer eigenaar is van Vakgarage Etten-Leur. “We verwachten zo rond de 300-350 gasten. Dat zijn klanten, maar ook vele zakenrelaties zoals onderdelenleveranciers.”

Daan diende nog bij de landmacht toen zijn broer Bart als eerste begon bij hun vaders autoservice. “Een paar jaar later kwam ik erbij en hebben we samen de zaak overgenomen van pa.” Zowel hun vader als moeder werken vandaag de dag nog steeds een paar dagen mee om te helpen. “In 2018 vond hij het welletjes geweest en is hij als autodealer gestopt. Hij vindt het nu geweldig om zijn eigen planning te maken en de vertrouwde mensen te zien als hij bijvoorbeeld de ingekochte auto’s gaat ophalen.”

Op deze wijze blijft het toch nog het authentieke familiebedrijf. “Dat vinden onze klanten fijn. Zij kiezen bewust niet voor een groter bedrijf, omdat wij het net allemaal iets persoonlijker maken. Daar staan wij voor, zoals we vroeger bekend stonden als een soort van vertrouwde ‘dorpsgarage’. We willen ons onderscheiden door net dat stapje extra te doen. En zaterdag gaan we gezamenlijk ons jubileum vieren als een ‘dankjewel’ aan al deze klanten.”

Vakgarage Etten-Leur

Mon Plaisir 100

4879 AT Etten-Leur

www.vakgarage-etten-leur.nl

Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief