Een foto van de serie On Stage.
Een foto van de serie On Stage. Foto: Clazien Boot

Expositie Clazien Boot

zondag 24 maart 2019 11:00 t/m 16:00

Op zondag 24 maart exposeert Clazien Boot op uitnodiging van Nel Lauwerijssen in Atelier L4 de fotoserie On Stage.  Deze bijzondere fotoserie maakte ze tijdens haar studie Vakfotograaf. Met de fotoserie van 11 foto's heeft Clazien groenten zo gefotografeerd dat ze als het ware op een voetstuk staan en een podium hebben. De fotoserie kun je op zondag 24 maart van 11.00 uur tot 16.00 uur zien aan de Havenkom 4 in Etten-Leur. Clazien Boot (1964) is als fotograaf altijd op zoek naar unieke momenten om vast te leggen. Spelen met licht is een mooie uitdaging. Verschillende elementen hebben zoveel invloed; zo zal een diamant niet schitteren zonder licht. Clazien laat zich inspireren door de omgeving om haar heen. Hierdoor is ze altijd aan het ontdekken. Middels de opleiding Vakfotograaf heeft ze vooral haar technische kennis verbreed en ervaringen opgedaan in vele aspecten van de fotografie.

Locatie