Rotary voorjaarswandeling

zondag 22 mei 2022 10:30

Op zondag 22 mei kunnen de wandelschoenen uit de mottenballen. Iedereen kan zelf kiezen welke afstand passend is: 5.5 km, 11,5 km of de kabouterwandeling voor de allerkleinsten. Start en  finish bevinden zich op landgoed ’s Heeren Vrunten in buitengebied van Etten-Leur. Vanuit de gelijknamige straat voeren de 3 tochten door prachtige natuur, langs landerijen, waterpartijen en door natuurgebied de ‘Pannenhoef’. Iedereen kan tussen 10.30 en 13.30 uur zelf de starttijd bepalen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de aanleg van educatieve tuinen in West Brabant, de organisatie van een boottocht voor zelfstandig wonende eenzame ouderen en ons huizenbouw-project in een tsunami- en tyfoongebied op de Filipijnen. Inschrijven online via https://rotaryzevenbergen.nl/ of aan de start op 22 mei (ter plaatse alleen contante betaling mogelijk). Info via: Rc.zevenbergen@gmail.com.

Locatie