Joris Lambregts, Juan Dekkers en Alex Mussers slaan handen ineen.
Joris Lambregts, Juan Dekkers en Alex Mussers slaan handen ineen. Foto: Corine Roks

Nieuwe locatie voor J&J Machines en Verhuur

Door: redactie Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR- J&J Machines en Verhuur Service en Reparatie is verhuisd naar Etten-Leur. Op een schitterende zichtlocatie aan de N640 zijn het de ondernemers Juan Dekkers en Joris Lambregts bij wie bedrijven en particulieren terecht kunnen voor bouw- en grondverzetmachines. Nieuw is ook compagnon Alex Mussers waarmee de ondernemers de samenwerking hebben gevonden in de formule van Quick Rentals.

DOOR CORINE ROKS

“Ons huurcontract aan de Korte Hei in Rucphen liep af. We waren zoekende naar een groter terrein voor ons machinepark bouw- en grondwerken. Met het oog op de toekomst biedt ons adres in Etten-Leur meer mogelijkheden zoals ruimte voor groei,” geeft Juan inleidend aan.

Verdubbeling
Deze locatie met groot buitenterrein aan de Ecustraat telt maar liefst vierduizend vierkante meter. “Het tweevoud van het terrein aan de Korte Hei in Rucphen. Ons aanbod in verkoop en verhuur varieert van klein bouwgereedschap tot graafmachines en wielladers met een capaciteit tot 25 ton,” aldus Joris. Gravers, shovels dumpers, trilplaten en aanbouwdelen zijn een greep uit het machinepark van J&J Machines en Verhuur Service en Reparatie.

Zichtlocatie
Het nieuwe pand bevindt zich op bedrijventerrein Vosdonk. “Een mooie zichtlocatie aan de doorgaande weg met veel industrieel verkeer. Op dit bedrijventerrein zijn verschillende branches vertegenwoordigd zoals groothandel en bouwnijverheid,” prijst ondernemer Alex Mussers van Bresam Heftrucks de locatie. “Passanten zien het bedrijf direct. Een mooi adres voor klanten uit de particuliere sector tot partijen uit de branche groot industrie,” vult hij aan.

Quick Rentals
De drie ondernemers hebben de handen ineengeslagen om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. “In de formule van Quick Rentals. Een landelijke organisatie met het hoofdkantoor in Almere en verschillende nevenvestiging in het land,” geeft Mussers uitleg. Een totaalaanbieder voor verkoop en verhuur van machines en onderdelen waarbij het ontzorgen van de klant centraal staat. Met deze samenwerking is het aanbod groot en klein materieel in intern transportmateriaal en bouw- en grondverzetmachinerie compleet. De ondernemers opereren in binnen- en buitenland.

Totaaloplossing
De ondernemers lichten het aanbod toe: “Naast bouw- en grondverzetmachines bieden wij binnen deze samenwerking ook heftrucks aan, variërend van pallettrucks tot heftrucks met een maximale capaciteit tot vijf ton. Klanten die op zoek zijn naar een hoogwerker zijn eveneens bij ons aan het juiste adres. Ook daarin variatie van klein materiaal, zoals een trap, tot hoogwerkers met verschillende capaciteiten. Wij bieden een totaaloplossing voor elke vraag.” De samenwerking werd op 1 oktober officieel.

Service en onderhoud
Ontzorgen houdt tevens service en onderhoud in. Dekkers hierover: “Met eigen transport waardoor we snel kunnen handelen. De service hydrauliek zit in de pipeline. We hopen ons servicepakket hiermee in de toekomst te kunnen uitbreiden.” Lambregts over het machinepark en verhuurvloot van de samenwerkende ondernemers: “Voor zowel verhuur als verkoop hebben we zo’n driehonderd machines in stock die per direct inzetbaar zijn.” Tot slot de drie ondernemers: “Wij hanteren de leuze ‘Afspraak is Afspraak’. Bij ons geen chique verkoop maar een no-nonsensebeleid. De klant staat voorop en kan rekenen op een passende oplossing binnen onze expertise.”

J&J Machineverhuur BV
Ecustraat 3, 4879 NP Etten-Leur
Tel. (076) 2055260
https://jenjmachinesenverhuur.nl/

Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief