Vlnr : Monique,Kate,Susan en Mark
Vlnr : Monique,Kate,Susan en Mark Foto: Gall & Gall Janssen

5-jarig jubileum Gall & GallJanssen: dat gaan we vieren!

Door: Desiree Cooremans Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR - Gall & Gall Janssen, wie kent het niet? Na de overname in 2018 en een complete metamorfose van de winkel is het uitgegroeid tot een begrip in Etten-Leur en omgeving.

Gall & Gall Janssen heeft een groot scala aan prachtige wijnen. Van een fles wijn op een gezellige verjaardag tot aan een zéér exclusieve wijn voor de liefhebber uit de wijnkelder. Naast al dit moois biedt Gall&Gall Janssen een ruim assortiment whisky. Tevens worden de trends nauwlettend in de gaten gehouden en is onze collectie de laatste jaren uitgebreid met hele mooie gins en rums. Daarnaast vindt u er ook heerlijke likeuren, mooie jenevers en cognac. Ook de “oudere” jeugd wordt niet vergeten met een breed assortiment aan party-shots! 

Wilt u een origineel cadeau voor een vriend of vriendin of zoekt u iets moois voor uw zakelijke relaties of personeel? Gall & Gall Janssen is de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot een volwaardige cadeaushop. Gall & Gall Janssen is daarnaast ook elke zondag open en kan men nog gratis parkeren voor de deur.

Ons 5-jarig jubileum staat inmiddels voor de deur en dat willen we met u gaan we vieren in onze feestweek met kans op vele prijzen. Houd daarom onze website en social mediakanalen goed in de gaten. Wij willen u hierbij graag alvast bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen en zien u graag terug in onze winkel, waar we u graag verrassen tijdens onze feestweek vol met leuke activiteiten en proeverijen.[n]

Gall & Gall Janssen
Kerkwerve 7, Etten-Leur
Tel. 076-5040244Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief