Afbeelding

Muziekbus door Etten-Leur voor bijzondere optredens aan de deur

Door: Peter Houtepen Cultuur

ETTEN-LEUR - Op maandag 13 april - tweede paasdag - gaat Nieuwe Nobelaer met een muziekbus touren door Etten-Leur. 

Muziekconsulent Harry Hendriks gaat die dag op zes locaties tussen 11.00 en 15.00 optreden. Hij zingt en speelt een lied voor iemand die dat in deze tijd goed kan gebruiken, in de voortuin of op de stoep. Inwoners van Etten-Leur die iemand kennen die een mooi lied goed kan gebruiken, kunnen deze persoon nomineren voor dit nieuwe initiatief, dat de naam Muziek op Wielen heeft meegekregen.

Harry Hendriks is muziekconsulent bij Nieuwe Nobelaer en is verder onder andere werkzaam als begeleider van singer-songwriters en bands, waaronder ruim 15 jaar als vaste begeleider van Gerard van Maasakkers.

Lichtpuntjes

Nieuwe Nobelaer probeert in deze tijd, waarin het cultuurcentrum gesloten is, diverse lichtpuntjes te creëren voor de inwoners van Etten-Leur. Zo werden er al 800 boeken- en tijdschriften pakketten gratis weg gegeven, is op woensdagochtend live Voorlezen met Muziek te volgen via Facebook, en werd vorige week vrijdag een concert van de band Outside Revelation gratis gestreamd vanuit een lege Grote Zaal op YouTube. 

Nomineren

Iemand aanmelden voor een bezoek door de Nieuwe Nobelaer Muziekbus, kan door vóór vrijdag 10 april aanstaande een e-mail te sturen naar marketing@nieuwenobelaer.nlVermeld de naam van de persoon voor wie het optreden is, het adres en waarom juist déze persoon een mooi lied verdiend heeft. Zes inwoners van Etten-Leur worden dan tweede paasdag tussen 11.00 en 15.00 uur verrast met een speciaal lied.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief