Overhandiging van de Cheque voor Stichting Ambulance Wens.
Overhandiging van de Cheque voor Stichting Ambulance Wens. Foto: Corry Musters-Hendrikx

Jaarproject H.Maria Parochie afgesloten

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - In het afgelopen kerkjaar heeft de H. Maria Parochie een project gekozen om de Caritas collectes van beide kerken (Lambertus- en Petruskerk) op een goede manier te doneren.

Het ene jaar wordt gekozen voor een project ‘dichtbij’ en het andere jaar voor een project ‘ veraf’. Dit om zowel in Nederland als wereldwijd te kijken waar we goede hulp geboden kan worden. Via vertrouwde mensen wordt er een project gekozen waar we kunnen meedenken en ervaren dat het geld echt op de plaats van bestemming komt en hoe het geld besteed gaat worden. Afgelopen zondag mocht Caritas van de Maria parochie € 7000 overhandigen aan Stichting Ambulancewens.

In de dienst van 11.00 uur kon de oprichter Dhr. Kees de Vries zelf aanwezig zijn om de cheque in ontvangst te nemen. In zijn dankwoordje richtte hij zich tot alle parochianen om zijn dank uit te spreken voor dit mooie, grote bedrag. Hiermee kunnen zij weer enkele laatste levenswensen gratis in vervulling laten gaan. Ook enkele van onze parochianen konden zo’n laatste wens in vervulling zien gaan. www.stichtingambulancewens.nl.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief