Internos aandacht bij de uitleg over de robot belijner.
Internos aandacht bij de uitleg over de robot belijner. Foto: Fred van Toledo

Robot belijnt velden bijvv Internos

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Het nieuwe voetbalseizoen staat op het punt van starten. Wij kijken hier enorm naar uit nadat we 1,5 jaar (te) weinig hebben kunnen voetballen.

Alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Bij het voorbereiden van een voetbalveld is één ding natuurlijk onmisbaar: de lijnen op het veld. Deze lijnen uitzetten is een heel intensieve taak welke vaak in het seizoen terugkomt. v.v. Internos heeft jaren het geluk gehad dat onze vrijwilliger Piet Koevoets bereid was om in zijn vrije tijd iedere twee weken de lijnen opnieuw te voorzien van kalk. Piet heeft echter (terecht) aangegeven dat deze taak langzaam een zware last wordt. Zie hiervoor het interview met onze Piet op de website www.vvinternos.nl. Er is gekozen om te gaan werken met een robot-belijningsrobot. Hierdoor heeft Piet meer tijd voor leuke dingen en kan hij nog steeds voor leukere dingen naar de club.

Unieke kans

Om dit te bekostigen hebben wij voor jullie een unieke kans! Je kunt voor het bedrag van €100,--, één week lang de lijnen uitzetten bij onze club. Wat krijg je hiervoor terug? Exposure dat je de lijnen uitzet voor de betreffende week op alle sociale media kanalen van v.v. Internos: Facebook, Instagram, Twitter, Club TV en onze Website. Unieke kans om verantwoordelijk te zijn voor het belijnen van alle velden. Eeuwige dank van Piet en zijn vrouw! We horen graag van je en zijn altijd bereikbaar voor vragen of als je interesse hebt, mail naar sponsor@vvinternos.nl.

Internos speelde eerste bekerwedstrijd

Na een goede oefenreeks ging Internos vol vertrouwen naar 3e klasser ONI. Dat bleek een taaie en vooral verdedigende ploeg. En hoewel de eerste helft zich bijna geheel afspeelde op de helft van ONI, ging Internos met een 1-0 achterstand rusten. In de tweede helft speelde Internos iets slimmer en liet de tegenstander ook komen. Uiteindelijk was er een fraaie aanval over links waarbij Jaye Musters fraaie pasje gaf op Morris Meester die gelijk maakte. Internos was beter, kreeg kansen, maar toen Jaye in de 90e minuut helaas zelfs een penalty miste was het gedaan. Beide ploegen moesten tevreden zijn met 1-1, Internos waarschijnlijk het minst tevreden.

Programma

Zaterdag 11 september om 14.30 uur is de volgende wedstrijd thuis tegen Baronie. Voetbalspeeltuin ook weer begonnen op zaterdagochtenden. Ben jij tussen de 2,5 en 8 jaar? Schrijf je dan in voor het nieuwe seizoen. De start van de voetbalspeeltuin is op zaterdag 4 september geweest van 09:30u-10:15u. De JO7 en JO8 zijn woensdag 1 september om 17:30u alweer gestart.

Iedereen is welkom voor een proeftraining!Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief