De trotse winnaars met hun gewonnen prijzen.
De trotse winnaars met hun gewonnen prijzen. Foto: ad van de wiel

Biljartcompetitie Valplein weer afgesloten

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - In de gemeenschappelijke ruimte aan de Valpoort (BTW 50 plus) zijn de biljartcompetities van biljartclub Valplein weer afgesloten. Zowel in het driebanden als in het libre zijn de prijzen weer verdeeld.

Na een enerverende strijd was het afgelopen woensdag weer tijd voor de prijsuitreiking. Zowel in het libre als bij het driebanden ging de competitie over 90 partijen. Deze competitie ronde werd lange tijd onderbroken i.v.m. corona. Toen voortzetting van de competitie weer mogelijk was, werden de degens gekruisd en ontbrandde een felle strijd om de titel. De onderlinge resultaten werden behaald d.m.v. het Belgische puntensysteem zodat iedere deelnemer kans heeft zijn partij te winnen. Bij het libre was er een felle strijd om de titel. De verschillen onderling waren minimaal, behalve de uiteindelijke winnaar. Broer Logten werd met ruime voorsprong de verdiende winnaar. Hij werd de trotse bezitter van de Adriaan van Bergen troffee.

Uitslag libre

1. Broer Logten 203 pnt; 2. Piet Baremans 186 pnt; 3. Frans Bayens 179 pnt; 4. Ries van Bedaf 177 pnt; 5. Ton van den Oudehoven 170 pnt; 6. Wil Kloosterman 152 pnt; 7. Everard Konings 146 pnt; 8. Toon Vrolijk 146 pnt; 9. Chris Heeren 144 pnt; 10. Ad van de Wiel 136 pnt.

Driebanden

Bij het driebanden was er geen verrassing. Voor de derde keer op rij ging  Chris Heeren met de winst strijken. Met 13 gewonnen partijen liet hij iedereen weer ruim op afstand.

Uitslag driebanden

1. Chris Heeren 121 pnt; 2. Toon Vrolijk 111 pnt; 3. Ries van Bedaf 109 pnt; 4. Piet Baremans 93 pnt; 5. Broer Logten 83 pnt; 6. Ad van de Wiel 77 pnt; 7. Frans Bayens 72 pnt; 8. Ton van den Oudehoven 63 pnt; 9. Everard Konings 59 pnt; 10. Wil Kloosterman 27 pnt.

Nieuwe competitieronde

Binnenkort start weer de nieuwe competitie ronde. Op maandagavond, woensdagavond en zaterdagmiddag worden dan de nodige partijen weer gespeeld. Altijd in een ontspannen en gezellige sfeer, waarbij het samenzijn zeker zo belangrijk is als het biljarten! Mannen weer veel succes en... krijt op tijd!Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief