Start Bedrijventeams 2021.
Start Bedrijventeams 2021. Foto: Ad van de Luijtgaarden en Julia Suijkerbuijk

Mini-Roparun in Etten Leur

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Op Paaszaterdag 16 april organiseert Atletiek- en Recreatiesport Vereniging Achilles (Etten-Leur) voor de 5e keer in samenwerking met Roparunteam Swietelsky Go4Life een sportieve, maar vooral gezellige Mini-Roparun voor zowel hardlopers (bedrijven, hardloopteams, frame runners & kangoo jumpers) als individuele wandelaars - routes van 5, 10 en 15 kilometer.

De Mini-Roparun in Etten-Leur is een sportief en gezellig evenement voor het goede doel; al het inschrijfgeld gaat naar de Stichting Roparun. Stichting Roparun zet zich in voor palliatieve zorg voor mensen met kanker. Door het bestuur van Stichting Roparun worden bedragen toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van de Roparun. Hospice Marianahof in Etten-Leur is één van deze instellingen die aanspraak maakt op een bijdrage. De opbrengst van Mini-Roparun editie in 2021 was 1.908,50 euro.
Kijk voor meer informatie en de inschrijving op: www.miniroparun.nl
Meer interesse in de Roparunteam Swietelsky Go4Life vanuit Etten-Leur? Kijk op Kijk voor onze agenda op de website www.teamgo4life.nl. Hier vindt je ons team, de sponsoren en de aankomende activiteiten. Wil jij je ook inzetten voor het goede doel?
Meld je dan aan via info@team248go4life.nl. Wij vertellen je dan graag alles over dit leuke en gezellige team!Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief