Wisselzone de Santspuy 2022
Wisselzone de Santspuy 2022 Foto: Wim van Haperen / crossduathlon Etten-Leur

Heel veel deelnemers naar Smart Theta Crossduathlon

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Voor aanstaande zondag hebben zich veel deelnemers uit geheel Nederland en Belgie vooringeschreven voor de Smart Theta  Crossduathlon Etten-Leur. 

Bij het schrijven van dit artikel zijn er 272 duur- en combisporters die graag willen meedoen aan de korte of lange crossduathlon die georganiseerd wordt vanaf wijnboerderij de Santspuy. De korte crossduathlon start om 10.30 uur en de lange crossduathlon start om 12.00 uur. 

Het hardloopparcours van de korte crossduathlon gaat over het terrein van De Santspuy waarna er gemountainbiked wordt in Bosgebied De Kogelvanger en over enkele weilanden van omliggende landeigenaren, waarvoor veel dank. Het hardloopparcours van de lange crossduathlon gaat eerst over het mountainbikeparcours en nadien over het terrein van de Santspuy. 

Het parkeren van de autos van deelnemers en bezoekers/toeschouwers kan op een weiland bij dhr Jansen aan de Zandspui. Dit is tegenover het wedstrijdterrein gelegen. In de verwarmde kas is het inschrijfbureau en zijn er koffie en broodjes te koop. We hebben geen pinautomaat dus neem svp cash geld mee indien u iets wil eten en drinken. Er is ook een broodje hamburger-tent voor het goede doel Stichting Tess. Hier eveneens graag cash betalen.

Veel dank is de werkgroep Crossduathlon verschuldigd aan alle landeigenaren, buren en bewoners van de Zandspui, gemeente Etten-Leur, Brabants Landschap, de 40 vrijwilligers en natuurlijk de fam. Sweep van De SANTSPUY. 

Komt U een kijkje naar TOPSPORT nemen, deelnemers aanmoedigen, een frisse neus halen, een kopje koffie drinken, soep of een broodje eten?

Meer info op onze website www.crossduathlonetten-leur.nl Tot zondag 12 februari.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief