Groep donderdag Oldstars na padelles.
Groep donderdag Oldstars na padelles. Foto: Dennis Blaak

‘Oldstars’ tennis en padel gaat weer van start

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Na een zeer succesvol jaar gaan Rob Lindenbergh en Bart van Genuchten, na een winterstop, wederom starten met OldStars tennis en padel op de tennisbanen van Tennis en Padelclub Etten-Leur.

Afgelopen jaar hebben 40 enthousiaste deelnemers aan het project meegedaan. Bijna iedereen gaat komend seizoen door en er hebben zich al weer nieuwe kandidaten aangemeld.

Iedereen welkom

Iedereen vanaf 55 jaar is welkom. Ook mensen die nog nooit getennist hebben. Nadruk zal wederom liggen op allerlei spelvormen met aangepaste materialen en de tennisregels zijn ook eenvoudiger. Bewegen, lenigheid, stabiliteit, motoriek en coördinatie krijgen veel aandacht. Natuurlijk wordt er ook getennist en zal er kennis worden gemaakt met de snel groeiende sport padel, waar veel belangstelling voor is. Plezier en gezelligheid staan voorop, niets hoeft en alles mag. Voor materialen wordt gezorgd en een lidmaatschap van de vereniging is niet verplicht.

Programma

Het programma blijft hetzelfde als vorig jaar, voor zowel de woensdag als de donderdag:

10.30-11.00 uur: Inloop met gratis koffie/thee;

11.00-12.00 uur: aanvang les op 4 banen;

12.15-13.30 uur: gratis gezonde lunch, verzorgd door de keukenbrigade van de vereniging.

Aanmelden

Het animo is groot, maar er is nog altijd plaats voor mensen die willen aansluiten. Ben je geïnteresseerd meld je dan aan via de website: www.tpcetten.nl/oldstars. Het is ook mogelijk om op de club in te schrijven middels een inschrijfformulier.

De eerste les is altijd gratis en zonder verdere verplichtingen. Ga je definitief door dan betaal je 75 euro voor 10 lessen (strippenkaart), dat is inclusief gratis koffie/thee en lunch. Weet je niet zeker of het iets voor je is, dan nodigen we je uit om te komen kijken naar een van de lessen. Dan kun je nog altijd beslissen of je mee wil gaan doen. Het is heel laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.

Het motto is: “Je stopt niet met bewegen omdat je oud bent, je wordt oud omdat je niet meer beweegt”.

Rob en Bart willen graag kennismaken met nieuwe deelnemers.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief