Afbeelding

VIDEO: Engelse journalist getuige van ontstaan grascirkel in Hoeven

Door: Vera de Geus algemeen

HOEVEN - De Engelse journalist Johny Web getuigt dat hij samen met het Hoevense medium Robbert van den Broeke een grascirkel heeft zien ontstaan aan de Oude Bredase Postbaan in Hoeven. De beroemde co host van het radioprogramma DR J Radio Live K was naar Nederland overgekomen om de ervaringen van Van den Broeke te onderzoeken. Naar eigen zeggen is hij er ondersteboven van en is hij overtuigd van de echtheid van de cirkel.

Van den Broeke is blij met het feit dat Web getuige was van de gebeurtenis. "Mensen geloven me vaak niet. Dat is heel frustrerend. Zeker omdat ik weet dat het buitenaardse krachten zijn. Ik ben ontzettend blij dat een onafhankelijk internationale journalist nu getuige was van zo'n bijzondere gebeurtenis", zegt hij desgevraagd. 

Lichtflits

Johny Web kwam enigszins sceptisch naar Nederland om de bevindingen van het Hoevense medium te onderzoeken. "Ik kreeg het gevoel dat ik naar de Oude Bredasepostbaan moest gaan. We schenen met de koplampen in de auto op het veld en er was niks te zien behalve hoog gras. We keken een paar seconde naar de plek waar ik eerder een cirkel zag ontstaan. Ineens zagen we een flits en meteen was daar die cirkel in het gras waar eerst niets te zien was. Ook zagen we een buitenaards lichtwezen", vertelt hij.

Dankbaar

De Engelse journalist getuigt in een video en zegt er helemaal ondersteboven van te zijn. Volgens Van den Broeke zijn er al vele getuigen die samen met hem het ontstaan van een cirkel hebben gezien. "Ook Nancy Talbott (een bekend onderzoekster uit Amerika) zag samen met mij een cirkel ontstaan en dan nu Johny Web. Ik ben dankbaar dat de waarheid steeds meer aan het licht mag komen", zo besluit hij. Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief