Afbeelding
Foto: VriendenLoterij

VriendenLoterij vervult hartenwens voor Gemma Wagemakers uit Hoeven

Door: Peter Houtepen Algemeen

HOEVEN - De VriendenLoterij laat de hartenwens in vervulling gaan voor de 62-jarige Gemma Wagemakers uit Hoeven. Ze gaat samen met haar twee zonen en schoondochters genieten van een compleet verzorgd weekend in Amsterdam, inclusief een bezoek aan het Concertgebouw.

Wagemakers werkt sinds juni 2011 bij de Luisterlijn Breda. "We ervaren haar als een zeer sociale, bewogen vrouw die goed aanvoelt waar iemand behoefte aan heeft", vertelt Mark van der Aa, trainer/begeleider. "Daar weet ze goed op af te stemmen in haar werk bij de Luisterlijn. Ook in het begeleiden van nieuwe collega's weet Gemma een veilige sfeer te creëren en de potentie uit mensen te halen."

Bescheiden

Naast haar werk voor de Luisterlijn doet ze nog vele andere dingen voor de samenleving. Van der Aa: "Omdat Gemma zo bescheiden is, altijd veel voor anderen doet en onlangs een grote tegenslag te verwerken heeft gehad, vonden wij het hoog tijd om haar eens in het zonnetje te zetten. We weten dat ze zo geniet van het samenzijn met haar twee zonen en schoondochters én dat klassieke muziek haar altijd raakt. Daarom vinden wij het geweldig dat wij haar dankzij de VriendenLoterij konden verrassen met een compleet verzorgd weekend weg, inclusief een bezoek aan het Concertgebouw. Daar gaat ze ongetwijfeld onwijs van genieten!"

Fantastisch

Gemma Wagemakers zelf is blij verrast: "Wat is dit fantastisch. Dit had ik nooit verwacht! En wát kijk ik ernaar uit om lekker met mijn twee zonen en schoondochters op pad te gaan. Heerlijk!"Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief