Afbeelding
Foto: Peter Braakmann

Nieuwe feestverlichting verlicht alle vijf de kernen van Halderberge

Door: Bregje Kop Algemeen

HALDERBERGE - In het centrum van alle vijf kernen in de gemeente Halderberge schittert vanaf deze week de nieuwe feestverlichting. Deze is aangeschaft door de gemeente Halderberge in overleg met de samenstichtingen en ondernemers. 

“De oude feestverlichting rouleerde tussen de kernen Hoeven, Oud Gastel en Oudenbosch en was aan vervanging toe. Bij de aanschaf van nieuwe feestverlichting is besloten ook voor Bosschenhoofd en Stampersgat feestverlichting aan te schaffen”,aldus wethouder Thomas Melisse. “Zo zijn alle vijf de dorpsharten mooi verlicht voor de feestdagen. En ook nog eens op een energiezuinige manier!”

De nieuwe feestverlichting komt van Decolights en is uitgevoerd in zeer energiezuinige LED. De feestverlichting is gekoppeld aan de lantaarnpalen en brandt als de lantaarnpalen branden. 

In Stampersgat worden de lantaarnpalen op een deel van het traject waar de feestverlichting gaat hangen volgend jaar vervangen. Deze lantaarnpalen hebben nu nog geen aansluiting voor de feestverlichting. Dit jaar hangt de feestverlichting in Stampersgat in de Dennis Leestraat vanaf het J.F. Vlekkeplein tot aan de kerk. Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief