Afbeelding
Foto: Suske en Wiske de Fameuze Fanclub

Stripliefhebbers opgelet: Suske en Wiske-fandag komt naar Oudenbosch

Door: Redactie Algemeen

OUDENBOSCH - Stripliefhebbers moeten zondag 2 april in Oudenbosch zijn. Dan strijkt een heuse Suske en Wiske-fandag neer in het koepelstadje. Na enkele jaren afwezigheid is hét evenement voor Suske en Wiske-liefhebbers weer helemaal terug van weggeweest!

Op zondag 2 april 2023 organiseert De Fameuze Fanclub (de officiële Suske en Wiske-vereniging) de Suske en Wiske Fandag op een nieuwe locatie. We hopen de fans en belangstellenden uit Nederland én Vlaanderen massaal te kunnen verwelkomen op de Suske en Wiske-Fandag in Oudenbosch.

De Fameuze Fanclub zet daarmee weer voet op Brabantse bodem. De vereniging werd in 1987 opgericht in Boxtel en groeide uit tot de grootste club van stripliefhebbers van de Lage Landen. De fans mogen rekenen op een verrassende line-up van signerende Suske en Wiske-stripmakers! Tekenaar Wout Schoonis zal aanwezig zijn, net als scenarist Peter Van Gucht, decortekenaar Christian Verhaeghe en inkleurster Sabine De Meyer.

Behalve de mogelijkheid om kennis te maken met de signerende stripmakers, is er een beursgedeelte met stands van handelaren en leden vol Suske en Wiske-strips en -curiosa en een veiling met mooie kavels. Je kan Parastone live aan het werk zien bij het boetseren van een Suske en Wiske-beeldje. Het Suske en Wiske Museum uit Kalmthout (B) voorziet een leuke activiteit voor de jongste bezoekers. Kortom... een leuk gezinsuitje voor jonge en minder jonge stripliefhebbers!

Datum en tijdstip: zondag 2 april 2023 van 10 tot 16 uur.
Locatie: Sporthal De Beuk, Beukenlaan 4, 4731 CG Oudenbosch (NL)
Toegang: Leden van De Fameuze Fanclub € 5,- / Niet-leden € 7,50 / Kinderen tot 12 jaar gratis!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief