Afbeelding
Foto:

Regen gooit planning onderhoud N640 om: Rotonde Hofstraat langer dicht

Door: Amy Klaverveld Algemeen

HOEVEN - Door het slechte weer verloopt het onderhoud van de N640 niet volgens planning. Het aanbrengen van de toplaag van het asfalt is uitgesteld en daardoor blijft de rotonde aan de Hofstraat in Hoeven een week langer dicht.

Dit weekend zou er hard gewerkt worden aan de rotonde in Hoeven. Zo zou er dit weekend de toplaag van het asfalt worden aangebracht. Door het slechte weer zijn deze werkzaamheden uitgesteld. Dat laat KWS via hun app weten. Via de app kunnen geïnteresseerden precies volgen hoe de werkzaamheden aan de weg vorderen. Maandag zou de rotonde aan de Hofstraat weer open gaan en gingen de werkzaamheden de volgende fase in. Dit loopt dus met een week uit.

De berichtgeving via de app is kort en duidelijk: Het aanbrengen van de toplaag is uitgesteld naar volgende week vrijdagavond/nacht en zaterdag. Dit weekend blijft de bus daarom de normale route rijden. Alle afzettingen en omleidingen blijven staan zoals ze de afgelopen week gestaan hebben: verkeerslichten op de Bosschendijk, tankstation bereikbaar vanaf de Oude Antwerpsepostbaan en Sint Bernardusstraat tot en met rotonde Hofstraat afgesloten met slagbomen. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief