Afbeelding
Foto: Uitgeverij de Bode

Geslaagde moederdagactie: Honderden gratis chocolade harten over de toonbank

Door: Redactie Algemeen

Honderden moeders zijn afgelopen Moederdag verrast met een gratis taartje van hun lokale bakker, dankzij de Moederdag-actie van de Bode. Alle Vrienden van de Bode mochten kosteloos een taartje ophalen!


De Bode blikt tevreden terug op de geslaagde Moederdag-actie. Om alle moeders in het zonnetje te zetten, mochten Vrienden van de Bode namelijk gratis een taartje ophalen bij de lokale bakker. In Halderberge mocht men een chocoladehart ophalen bij Bakkerij Nagelkerke in Oudenbosch. En daar werd massaal gebruik van gemaakt.

“Erg leuke actie. Het ging bij ons om een chocolade verrassing ipv een taartje maar deze was erg mooi gemaakt en was heerlijk. Kon niet stoppen met snoepen.  Bedankt! “, aldus Vrienden van de Bode.


Vrienden van de Bode
Wil jij ook gratis cadeautjes krijgen van lokale ondernemers? Met korting genieten van leuke activiteiten? En kans maken op gratis kaarten voor de tofste evenementen en belevenissen? Meld je dan snel aan als Vriend van de Bode! Want met Vrienden van de Bode ontdek je jouw regio en geniet je van veel lokaal voordeel! Ga naar www.vriendenvandebode.nl voor meer informatie en om je aan te melden! Vriend van de Bode ben je al voor slechts 29,95 per jaar.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief