Afbeelding
Foto: Rotaryclub Halderberge Seppe

Rotaryclub Halderberge-Seppe verrast goede doelen met cheques

Door: Redactie Algemeen

RUCPHEN - Voor de tweede keer dit jaar organiseerde Rotaryclub Halderberge-Seppe een succesvol fundraisingsevenement. Na de haringparty was het afgelopen donderdag tijd voor het nieuwe Proef & Bruisfestival. Het leverde mooie bijdragen op voor stichting Vrienden van Kerkakkers en de Alzheimervereniging Halderberge.

De opzet was nieuw, net als de naam. Maar Rotaryclub Halderberge Seppe ontving afgelopen donderdag haar gasten op haar vertrouwde locatie: Le Jardin in Rucphen. De aanwezigen genoten er van livemuziek, heerlijk Frans eten, bruisende bubbels en elkaars gezelschap. De opbrengst van het evenement ging ook deze keer weer naar twee lokale doelen.

Doelen met impact

‘We steunen graag doelen die lokaal impact maken’, vertelt voorzitter Erik van Loon. ‘Stichting Vrienden van Kerkakkers hoort daar zeker bij. Deze club vrijwilligers zamelt geld in voor het welzijn van de bewoners van verzorgingshuis Kerkakkers in Rucphen. Zij hebben meerdere mooie acties georganiseerd voor het vervangen van de duofiets. Met onze bijdrage van € 3.000 is het volledige benodigde bedrag nu behaald.’ De tweede cheque ging naar Annelie Jansen, belangenbehartiger Alzheimer in Halderberge. ‘De 21ste is de Dag van de dementie’, vult van Loon aan. ‘We vonden het mooi om daarbij aan te sluiten met een cheque van € 1.000.’Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief