Afbeelding
Foto: Tom van der Put

Drie auto’s klappen op elkaar: Twee gewonden naar ziekenhuis bij ongeval N640 Hoeven

Door: Amy Klaverveld Algemeen

HOEVEN - Op de N640 zijn drie auto’s op elkaar gebotst. Dit gebeurde ter hoogte van ‘t Gors in Hoeven. Hierbij vielen twee slachtoffers die naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Bij een ongeval op de N640 ter hoogte van het kruispunt Gors-N640-Oude Antwerpse Postbaan, zijn drie wagens in een kop-staartbotsing terecht gekomen. Het ongeval werd rond 15.30 uur gemeld bij de hulpdiensten die massaal ter plaatse kwamen. zowel politie als drie ambulances kwamen op het ongeval af. 

Bij het ongeval zouden drie wagens betrokken zijn: een Hyundai, een Tesla en een Mitsubishi.  Volgens een getuige zouden twee auto’s, de Hyundai en de Tesla, stilstaan op de weg, omdat een andere auto wilde afslaan naar een oprit. De Mitsubishi zou dit niet hebben gezien en klapte achterop de Tesla, welke vervolgens doorschoot tegen de Hyundai aan.

Bij het ongeval zijn drie slachtoffers gevallen, twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht.Het derde slachtoffer is wel door het aanwezige ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefde niet mee.

Het is niet de eerste keer dat op dat kruispunt een ongeval plaats vindt. Volgens een buurtbewoner was het afgelopen maandag ook al raak.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief