Afbeelding
Foto:

Old Forest Jazz concert

vrijdag 14 oktober 2022 20:00 tot 22:30

Tijd voor een nieuwe traditie! Dat betekent jazz in de Witte Villa in Oudenbosch.
Een heerlijk swingend jazzconcert met een drankje na afloop om meteen gezellig bij te praten.
De ideale vrijdagavond, zoals jullie dat van ons gewend zijn! De jazzconcerten worden verzorgd door Gé Bijvoet & Friends.

Op vrijdag 14 oktober starten we met het trio van Gé Bijvoet, Joost Kesselaar en Erik Roobaard.
Het Trio van Gé Bijvoet is vaker te horen in Amsterdam dan in Brabant terwijl de basis toch Oudenbosch is.
Het repertoire van het trio is divers, Swing, Braziliaans, maar ook eigen werk en werk in een eigen jas. Het zouden ook geen echte docenten zijn als ze niet tevens luchtig maar duidelijk een en ander vertellen over het hoe en waarom van jazzmuziek, de achtergrond en over hun inspiraties.

Joost Kesselaar op drums, hij studeerde o.a. in Los Angeles en New York bij Jeff Hamilton en werkte mee aan talloze jazzplaten maar is naast in binnen en buitenland bijvoorbeeld ook te horen met Henny Vrienten in liedjes voor Sesamstraat. Joost is bovendien collega van Gé als docent op het conservatorium van Utrecht.
Erik Robaard studeerde bas aan het Hilversums Conservatorium bij Victor Kaihatu en Koos Serierse. Behalve dat hij volop actief is in de jazz maakte hij ook veel zijstappen naar musicals, klassieke muziek, pop en muziektheater. Hij maakte o.a. tournees met Thijs van Leer (in Thailand) en Ad Colen (in Indonesië).
Jazzpianist Gé Bijvoet winnaar van o.a. de Solistenprijs van het NOS Meervaart jazz Festival en Jazz du Sorgues speelde met diverse artiesten als Bob Malach en Gary Thomas maar ook met Joke Bruijs, Mathilde Santing en Simone Kleinsma en Louis van Dijk.

Gé Bijvoet piano
Joost Kesselaar drums
Erik Robaard bas

Kaartverkoop op www.cultuuroudenbosch.nl
Locatie Het concert vindt plaats in de Witte Villa aan de Rivièrelaan 3, 4731 CS Oudenbosch.  De tuinkamer gaat een half uur voor aanvang open. Het concert is zonder pauze en na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje samen na te praten.

Wil je er een compleet uitstapje van maken dan kun je na het concert genieten van een diner bij Villa D’este. Reserveren? mail of bel naar +31 (0)165 726 996.

Voor een compleet weekend weg kun je een overnachting boeken bij Hotel Bovendonk of Hotel de Reiskoffer of bij een Bed&Breakfast in Halderberge.

Locatie