Jaarvergadering Bosschenhoofdse Vrouwen Vereniging

donderdag 29 februari 2024 19:30

De Bosschenhoofdse Vrouwen Vereniging houdt op maandag 29 februari om 19.30 uur haar jaarlijkse ledenvergadering bij eetcafé Stroop in Bosschenhoofd. Tijdens deze bijeenkomst wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar 2023, wordt het financieel verslag gedeeld en wordt het nieuwe programma voor 2024 gepresenteerd. Aftredende bestuursleden Annie Kraus en Truus Koevoets zijn herkiesbaar. Leden die zich beschikbaar willen stellen voor het bestuur kunnen zich aanmelden tot een week voor de vergadering bij het secretariaat. Na de vergadering is er een kleine bingo met leuke prijzen. Aanmeldingen voor de jaarvergadering kunnen bij de wijkleidster worden gedaan, en de vereniging nodigt geïnteresseerden uit om lid te worden en deel te nemen aan de maandelijkse activiteiten. Meer informatie is beschikbaar op hun website: https://gratis-3967291.jouwweb.nl/.

Locatie