Afbeelding
Foto:

Geheugenhuis: Workshop Levensverhaal

woensdag 10 april 2024 10:00 tot 12:00

Elk verhaal is uniek. Ook het levensverhaal van een dierbare met geheugenproblemen. Wat is er mooier dan het leven van die persoon in kaart te brengen? Hoe je dat kunt doen, leer je tijdens de gratis workshop Levensverhaal. Met een paar simpele tips kun je al beginnen met het maken van een levensverhaal. Schrijfervaring is beslist niet nodig! Deze workshop is bedoeld voor mantelzorgers van mensen met geheugenproblemen en wordt begeleid door Maureen Jeltema van Surplus mantelzorgondersteuning. Je kunt alleen deelnemen als je bij alle 4 workshops aanwezig kunt zijn. Er is plaats voor 8 deelnemers dus wacht niet te lang met aanmelden. Deelname is voor iedereen gratis. Wel vooraf aanmelden. Bibliotheek in Oudenbosch, Basiliek Pelgrim I, Pastoor Hellemonsstraat 2a. Ga naar www.bibliotheekwb.nl voor meer informatie en aanmelden. Zoek in de agenda op Levensverhaal.

Locatie