Het resultaat na de verbouwing: een frisse en open uitstraling in de huisstijl van D-reizen
Het resultaat na de verbouwing: een frisse en open uitstraling in de huisstijl van D-reizen Foto: Els Rommers

Feestelijke heropening van D-reizen Sombrero na metamorfose

Door: redactie Bedrijvig Nieuws

OUDENBOSCH – D-reizen Sombrero kijkt terug op een bijzonder jaar. Niet alleen was het een bijzonder succesvol jaar voor het reisbureau dat al 44 jaar een uitstekende reputatie geniet in de regio, ook kreeg het interieur een frisse make-over. “Daarom heffen we op 2 december samen het glas. Tevens blikken we vooruit. Want nu al leggen we vakanties vast voor de zomer van 2023”, vertelt vestigingsmanager Nicole van Alebeek. “Alle reden voor een feestje dus. Iedereen is van harte uitgenodigd en ontvangt een mooie reischeque.” 

Door Els Rommers

“Al van oudsher staat reisbureau Sombrero bekend om haar specialistische kennis. Zelf werk ik hier al ruim 30 jaar. Het volgen van cursussen en het maken van studiereizen hebben altijd deel uitgemaakt van ons werk”, legt Nicole uit. “Zodat we onze klanten vanuit eigen ervaring kunnen adviseren en informatie verschaffen die je op internet niet treft. Niet voor niets is ons motto: ‘Waar wij u heen sturen waren wij reeds zelf’. Sinds 2018 vallen we onder de paraplu van D-reizen. In de decennia daarvoor maakten we al talloze mensen blij met de prachtigste reizen, maar toen we D-reizen Sombrero werden, trokken nóg meer klanten naar ons toe. D-reizen is toch een bekende naam, waardoor ons reisbureau -dat altijd al toegankelijk was- klaarblijkelijk ook een stuk herkenbaarder werd.”

Een breder aanbod
“Met onze nieuwe naam groeide zowel onze clientèle als ons aanbod. Zo boeken wij bijvoorbeeld nu ook reizen van Duitse touroperators. Vertrekken vanaf vliegveld Keulen of Düsseldorf, blijkt geen enkel probleem”, ervaren Nicole en haar collega’s. “Daarbij helpt het zeker dat mensen een enorm verlangen voelen om op vakantie te gaan, na alle beperkingen door corona. Hele families gaan met elkaar op reis. Om het leven te vieren en samen mooie herinneringen te maken, uiteraard op een veilige en zorgeloze manier. Wij doen er alles aan om dat te realiseren. Mocht er door overmacht toch iets misgaan, bijvoorbeeld door stakend personeel, dan trekken we alles uit de kast om een optimale oplossing te realiseren.”

Sterk team
“Overigens is het een misvatting dat je online minder betaalt voor een reisarrangement dan bij een reisbureau”, benadrukt Nicole. “Naast betrouwbaarheid, specifieke informatie en tips die we bieden, kun je bij ons ook terecht voor de extra’s die bij een reis komen kijken, zoals vervoer naar en van de luchthaven en stoelreserveringen. We begeleiden je bij iedere stap van je reis, of je nu een citytrip maakt of een complete rondreis of cruise. Ons team, bestaande uit Tineke, Loes, Mariëlle, Nikki en ikzelf vertegenwoordigen alle generaties en brengen ieder een eigen kwaliteit en specialisatie in. Samen hebben we immens veel kennis.”

Hapje, drankje en inspiratie
In alle jaren dat we bestaan, is ons serviceniveau ongewijzigd hoog gebleven, wel zijn we uiterlijk veranderd. Ons interieur heeft namelijk een make-over gehad in de frisse huisstijl van D-reizen. De verbouwing was eerder dit jaar al klaar maar door de grote drukte kozen we ervoor alle aandacht op onze klanten te richten; om hen draait het immers. Maar nu is het toch echt tijd voor de officiële heropening. Die wordt verricht door Thomas Melisse. Iedereen is welkom op 2 december om 14.00 uur. Kom vooral langs voor een hapje, een drankje, die leuke reischeque en laat je vooral ook inspireren voor je volgende vakantie.”

D-reizen Sombrero
Fenkelstraat 1
4731 JA Oudenbosch
Tel.: 0165-333333
oudenbosch@d-reizen.nl
www.d-reizen.nl/reisbureau/oudenbosch

Het bevlogen en ervaren team van D-reizen Sombrero zorgt dat je succes(vol) boekt


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief