Afbeelding
Foto: politie.nl

Oudenbosschenaar opgepakt met bijna 20 kilo aan drugs

Door: Amy Klaverveld Politie

SCHIJF - Een man uit Oudenbosch is aangehouden met kilo’s aan drugs in de auto. Mogelijk zou de man de drugs willen dealen. Met hem zijn ook twee Belgen aangehouden. 

De politie heeft donderdagmiddag een mogelijke drugsdeal verstoord op een parkeerplaats in Schijf. Een wijkagent had tips gekregen dat er in het bos bij de Schietbaan in drugs werd gedeald. Op een parkeerplaats in de buurt stonden meerdere auto’s geparkeerd, de politie besloot deze te controleren. In twee van de auto’s troffen de agenten kilo’s aan softdrugs aan. De bestuurders van de auto, een 27-jarige man uit Oudenbosch en een 19-jarige man uit België en zijn 20-jarige bijrijdster zijn aangehouden op verdenking van bezit/handel in verdovende middelen. De drie verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau en in de cel gezet. Ook hun auto’s en telefoons zijn voor nader onderzoek in beslag genomen. 

Flinke hoeveelheid
Uit het politieonderzoek bleek dat in beide auto’s samen zo’n 18 kilo hennep en ongeveer 1,5 kilo hasj lag. De partijen drugs zijn in beslag genomen. De politie heeft na het aantreffen van de partijen drugs ook een onderzoek ingesteld in de woning van de Nederlandse verdachte. Daar zijn geen bijzonderheden bij aangetroffen. De politie zet het onderzoek voort. De verdachten zitten nog vast en worden vandaag verhoord.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief