Muzikaèl zoekt jou!
Muzikaèl zoekt jou! Foto: Jeroen Vlug

Is popkoor Muzikaèl iets voor jou?

Sport en vereniging

HOEVEN - Popkoor Muzikaèl uit Hoeven heeft 5 en 6 november een fantastisch weekend beleefd, waarin de groep na 3 jaar ein-de-lijk weer een grote show kon wegzetten in Schouwburg De Kring in Roosendaal. Het was een succesvol weekend waarin het koor twee geweldige uitvoeringen heeft gehad voor goed gevulde zalen. Achteraf hebben de leden veel complimenten gehad en zijn er weer nieuwe fans bijgekomen. Nu het showweekend alweer een paar weken achter ons ligt zijn de repetities weer hervat en wordt er gewerkt aan een nieuwe spetterende show voor volgend jaar.

Voor Muzikaèl geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Het is een heerlijk gevoel om je hobby en passie te kunnen delen met anderen. Het koor nodigt dan ook iedereen die het leuk vindt om te zingen of muziek te maken en die misschien wel onderdeel zou willen uitmaken van deze groep enthousiastelingen van harte uit om vrijdag 25 november langs te komen bij de open repetitie.

Muzikaèl is een popkoor dat wekelijks op vrijdagavond repeteert in Hoeven. Het koor wordt bij de repetities en de voorstellingen begeleid door een eigen live band. De leden komen uit alle windstreken van (West-)Brabant en zelfs ook uit Zuid-Holland! Ze werken met zijn allen jaarlijks toe naar een grote show in Schouwburg de Kring in Roosendaal, maar verzorgen door het jaar heen ook diverse kleinere optredens op een aantal evenementen. Muzikaèl is een vereniging, maar voelt ook als een grote muzikale familie. De Muzikaèllers zijn op zoek naar mensen die zich bij hun ‘familie’ aan willen sluiten!

Op vrijdag 25 november is er genoeg te doen voor alle potentiële nieuwe leden! Om 20:00 uur start de repetitie met lekker inzingen. Uiteraard mogen de toeschouwers gezellig meedoen! Daarna zullen er nieuwe nummers ingestudeerd worden, zodat iedereen kan ervaren hoe dat in zijn werk gaat.

Complimenten voor popkoor Muzikaèl

De toeschouwers kunnen dan meekijken op de bladmuziek van één van de leden. Tussendoor wordt er gepauzeerd en dan is er volop gelegenheid om met de leden in gesprek te gaan en al je vragen te stellen. 

Ook na de repetitie is er ruimte voor een drankje en een praatje en wordt er aan de bezoekers uitgelegd hoe het verder in zijn werk gaat als ze lid zouden willen worden. Overigens geldt de open repetitie niet alleen voor mensen die het leuk vinden om het koor te komen versterken, ook mensen die een instrument bespelen en wellicht onderdeel uit willen maken van de band zijn van harte welkom.

Dus: Houd jij van zingen of muziek maken en kun jij gewoon niet stilstaan als je muziek hoort? Ben jij op zoek naar een leuk gezelschap om deze hobby mee te delen? Benieuwd hoe het er op een repetitie bij popkoor Muzikaèl aan toe gaat? Ben je 16 jaar of ouder? 

Twijfel dan niet langer en kom vooral een kijkje nemen vrijdag 25 november om 20:00 uur bij de open repetitie van Muzikaèl in dorpshuis Het Kompas in Hoeven. Meld je even aan via info@muzikael.net en zorg dat je erbij bent!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief