De jubilarissen van de Oudenbossche Harmonie.
De jubilarissen van de Oudenbossche Harmonie. Foto: John Bosch

Jubilarissen Oudenbossche Harmonie

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - Afgelopen zondag rolde de Oudenbossche Harmonie de rode loper uit voor haar publiek. Na twee jaar was er weer een groot concert: Familieconcert ‘de Premiere’. Het muzikale spektakel vond plaats in een uitverkochte zaal en werd georganiseerd door alle jongeren uit de vereniging.

Het was een middagvullend programma met filmmuziek waarbij het groot- en opleidingsorkest hand in hand gingen. Het publiek waande zich in een heuse bioscoopzaal waar de ene na de andere film werd vertoond. Na Mamma Mia, de spannende melodieën van James Bond, het altijd betoverende Harry Potter en het legendarische Star Wars, waren de prachtige klanken van Nimrod een oase van rust met How To Train Your Dragon als afsluiter voor de pauze. Geheel in stijl werden, na de pauze, de jubilarissen van de Oudenbossche Harmonie tijdens een ware Oscar-uitreiking in het zonnetje gezet. Genomineerd voor achtereenvolgens 25, 40 en 75 jaar lidmaatschap waren dat Karlijn (25 jaar), Maaike (25 jaar), Nelleke (40 jaar), Louis (40 jaar), Piet (40 jaar), Riccardo (40 ), Roel (40 jaar)
en Jan (75 jaar). Vol trots werden zij door familie of medemuzikanten toegesproken en ontvingen zij een oorkonde en insigne van de bond.

Het muzikale programma werd hervat en voerde het publiek langs het ijzige Frozen, over de woeste zeeën met Pirates of the Caribbean en bereikte zijn hoogtepunt met de Lion King waarbij zang van Faye en Valentijn Dirks het een bijzonder mooi afsluiting maakte van een prachtige muzikale middag.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief