Een gezellige impressie van een van de vorige edities in 't Kompas
Een gezellige impressie van een van de vorige edities in 't Kompas Foto: Archief Radio Peejenland

Carnavalskwis Radio Peejenland “Alles Op Zun d’Oeves”

Sport en vereniging

HOEVEN - Voor de negende keer organiseert radio Peejenland in nauwe samenwerking met de Heemkundekring “De Honderd Hoeven” de inmiddels zeer populaire carnavalskwis “Alles op zun d’Oeves”. 

Nadat we de afgelopen 2 edities van 2021 en 2022 online hebben uitgezonden via ons YouTube kanaal, gaan we dit jaar weer voor de traditionele variant in de grote zaal van het Kompas. Op woensdagavond 15 februari vanaf 20.00 uur strijden maar liefst 46 teams, bestaande uit 5 personen, om de felbegeerde wisselbeker. 

De categorieën van deze kwis bestaan dit jaar o.a. uit; hoe goed ken je Hoeven, Hoevense wetenswaardigheden en muziekvragen. De rode draad van de kwis blijft natuurlijk het welbekende d’Oevese dialect! Vanwege de beperkte ruimte in de grote zaal van het Kompas, is deze  pas vanaf 23.00 open voor publiek! Natuurlijk is deze populaire kwis live te volgen via radio Peejenland op 104.9 MHZ, onze website; www.radiopeejenland.nl of via onze eigen radio Peejenlandapp. U hoeft dus niets te missen!

TOP 111

Een nieuw item dit jaar op  radio Peejenland is de Carnavals top 111. Iedereen mag zijn 11 populairste carnavalsplaten aller tijden insturen via www.radiopeejenland.nl/top111.

Insturen kan tot en met zaterdag 11 februari. De top 111 wordt uitgezonden op zaterdag 18 februari vanaf 9.00 uur.

Natuurlijk houden we ook dit jaar weer heel Peejenland en omgeving op de hoogte van alle carnavals gebeurtenissen. Onze uitzendingen starten op woensdag 15 februari om 11.11 en eindigen op dinsdagavond 21 februari om 24.00 uur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief