Afbeelding
Foto: Patrick Vonck

Dit weekend is het weer tijd voor de voorjaarskermis in Oudenbosch

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - Na het succes van vorig jaar vindt er dit jaar weer opnieuw een voorjaarskermis plaats aan de Prof. Mulderslaan te Oudenbosch. Deze kermis belooft ook dit jaar wederom een succes te worden en de fam. Vonck uit Bergen op Zoom, gaat zoals vanouds de attracties verzorgen.

Louis Klasen, die namens de harmonie de contactpersoon is, heeft er alle vertrouwen in, dat het ook dit jaar weer een aantrekkelijke kermis gaat worden. Natuurlijk zijn er de autoscooters,Triple XXX, draaimolen, zweefmolen, schietsalon en oliebollenkraam, ballen gooien, eendjes vissen en snoepkraam en nog meer. Maar opnieuw ook de bijzondere attractie Midi-Car, voor de kinderen, die te jong zijn voor de gewone botsauto’s, maar in deze attractie volop kunnen ervaren hoe dat voelt.

Op de basisscholen en bij diverse winkeliers zijn flyers afgegeven met daarin kortingsbonnen en zolang de voorraad strekt kunt u deze flyers ook afhalen bij de winkeliers. Verder kan men bij de autoscooters munten kopen( 20 voor € 30,00), met 1 munt per persoon, kunt u deze inleveren bij alle draaiende attracties. Al met al dus volop gelegenheid om te kunnen genieten van en op deze kermis.

De kermis wordt gehouden van vrijdagmiddag 24 maart tot en met zondag 26 maart. De openingstijden zijn: vrijdag (15.00-23.00 uur), zaterdag (14.00-24.00 uur) en zondag (14.00- 22.00 uur). De Oudenbossche Harmonie wenst de kermisexploitanten en natuurlijk de bezoekers een succesvolle kermis toe. Laten we er met zijn allen van gaan genieten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief