Volgende week weer vier avonden vijf kilometer wandelen in en om Bosschenhoofd.
Volgende week weer vier avonden vijf kilometer wandelen in en om Bosschenhoofd. Foto: FOTO STICHTING KINDERFEESTEN BOSSCHENHOOFD

Klaar voor AvondvierdaagseBosschenhoofd

Sport en Vereniging

BOSSCHENHOOFD - Op dinsdag 30 mei t/m vrijdag 2 juni organiseert Stichting Kinderfeesten Bosschenhoofd (SKB) weer de avondvierdaagse voor alle kinderen in Bosschenhoofd. 

Vier avonden kunnen de deelnemers een leuke tocht lopen van ongeveer 5 kilometer in en om het dorp. Onderweg zorgt SKB voor een lekkere versnapering. Kinderen die alle dagen meelopen, ontvangen bovendien een mooie medaille voor hun prestatie! 

Het is niet nodig om vooraf in te schrijven voor de avondvierdaagse. Inschrijven kan op de iedere dag van de vierdaagse bij vertrek vanaf 18.30u op het vertrekpunt op het Midzomerplein. De kosten voor deelname zijn: kinderen t/m 1 jaar: gratis; kinderen van 2 t/m 12 jaar: 5 euro (4 dagen); kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen: 8 euro (4 dagen); dagkaart: 2,50 euro. Pinnen is mogelijk bij inschrijving. 

Deze editie wordt de finish spectaculairder dan ooit! We sluiten de avondvierdaagse af op vrijdag 2 juni tot 22.30u met een drankje, feestelijke muziek en extra vermaak voor de kinderen. Het laatste nieuws is te vinden op de Facebookpagina van Stichting Kinderfeesren Bosschenhoofd. Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief