Het concert bij het 70-jarig jubileum van mandolineorkest Melodia in 2019.
Het concert bij het 70-jarig jubileum van mandolineorkest Melodia in 2019. Foto: Melodia

Mandolineorkest Melodia viert 75-jarig bestaan met concert

Door: Olaf Knook Sport en vereniging

STAMPERSGAT - Het mandolineorkest Melodia uit Stampersgat viert zijn 75-jarig bestaan met een concert op zaterdag 6 april. Het concert vormt de afsluiting van een studiedag, waarbij ook muzikanten van andere mandolineorkesten meedoen.

De studiedag staat helemaal in het teken van de componist Robert Schulz. Deze Australische componist heeft al veel zeer gevarieerde muziekstukken geschreven, waarvan Melodia er al veel heeft gespeeld. Sommige stukken hebben duidelijke Aboriginal-invloeden, andere zijn meer gebaseerd op volksmuziek of hebben een swingend karakter. Ook komt binnen één stuk veel afwisseling voor.

Meerdere muziekstukken

Aan het einde van de dag speelt Melodia zes muziekstukken van deze componist. Het belooft een gevarieerd uur muziek te worden! Het concert vindt plaats in de Protestantse Kerk, Fenkelstraat 24 in Oudenbosch en begint om 16.00 uur.

Aanmelden
Iedereen is van harte welkom bij dit jubileumconcert. Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen vraagt Melodia u om u aan te melden via het e-mailadres duyndamc@gmail.com. Dan wordt er een plaats voor u gereserveerd.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief