Politieagenten in overleg na het ongeval op de Schroebrug
Politieagenten in overleg na het ongeval op de Schroebrug Foto: HVZeeland

Verkeershinder door ongeluk op Schroebrug Middelburg

Door: Redactie Algemeen

MIDDELBURG - Een ongeluk heeft vrijdagochtend voor forse verkeershinder in Middelburg gezorgd. Op de Schroebrug werd een fietsster door een vrachtwagen aangereden.

Het ongeluk gebeurde rond 08.10 uur bij de oversteekplaats voor fietsers net na de spoorwegovergang bij de Schroebrug in Middelburg. Een fietster met jongetje achterop wilde oversteken. Volgens de politie had de betrokken vrachtwagenchauffeur vermoedelijk ook groen licht gekregen waardoor de vrouw en kind in de dode hoek terecht kwamen en aangereden werden.

Volgens de politie liepen de vrouw en het kind lichte verwondingen op bij het incident maar hoefden beiden niet mee naar het ziekenhuis. De ambulance bracht de slachtoffers naar huis. Door het ongeluk was de Schroebrug enige tijd afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer dat over de brug richting het centrum naar Middelburg wilde rijden. Handhavers en politieagenten regelden tijdelijk het verkeer. Daardoor ont stond forse hinder op de Schroeweg. Rond 08.45 uur werd de brug weer vrijgegeven waarna het verkeer weer door kon rijden.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief