Fans van Wie is de Mol? op het Koorkerkplein in Middelburg
Fans van Wie is de Mol? op het Koorkerkplein in Middelburg Foto: Edwin Mijnsbergen

Drukte in Middelburg voor ‘Wie is de Mol?’

Door: Edwin Mijnsbergen Algemeen

MIDDELBURG - Het was druk op het Koorkerkplein in Middelburg, op zaterdagmiddag 26 november. Middelburgers en andere Zeeuwen waren massaal op zoek naar aanwijzingen over de deelnemers aan het nieuwe seizoen van het televisieprogramma ‘Wie is de Mol?‘

Het populaire programma Wie is de Mol? Maakt vaak op een ludieke manier de namen van de deelnemers bekend. Ook dit jaar is dat het geval en wel onder meer in Middelburg. Alle Wie is de Mol? fans zijn eerder deze week door AVROTROS geprikkeld dat zij dit keer zelf verantwoordelijk zijn voor de bekendmaking van de kandidaten voor het seizoen 2023. Al snel ontdekten ze dat ook Middelburg één van de vijf steden is waar dit event plaatsvindt.

Vijf plaatsen
Op het Koorkerkplein waren alle fans uitgenodigd om te achterhalen wie de kandidaten voor komend seizoen zijn. Dat gebeurt dus ook in de andere vier plaatsen in Nederland, namelijk in Deventer, Haarlem, IJsselstein en Weert. “Samenwerken is belangrijk, met alle mensen verspreid over deze 5 plaatsen in Nederland, alsook online via wieisdemol.nl” aldus een woordvoerder van AVRO-TROS.

Kloostertuin
In Wie is de Mol? proberen kandidaten met opdrachten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Hiervoor is samenwerken en vertrouwen cruciaal. Dat geldt nu dus ook voor het achterhalen van de kandidaten. Lukte het ‘de Molloten’ de kandidaten te ontmaskeren? Het lukte de fans inderdaad. Oud kandidaat Thomas van Luyn stond in de Kloostertuin van de Abdij, met de sleutel van de kist. Zwemster Ranomi Kromowidjojo en cabaretier Nabil Aoulad Ayad zijn de deelnemers aan het programma, dat vanaf zaterdag 7 januari 2023 wordt uitgezonden op NPO 1.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief