Afbeelding
Foto: PR

Kerstmarkt in de Grote Kerk Veere

Door: Redactie Algemeen

VEERE - Dit jaar herintroduceert de Grote Kerk Veere de Kerstmarkt in het kerkgebouw. Eentje waar kunst, cultuur en duurzame producten samenkomen. Dertien jaar geleden werd de laatste, een vierdaagse!, Kerstmarkt in de Grote Kerk Veere georganiseerd.

Hoog tijd om dit altijd succesvolle evenement nieuw leven in te blazen. In het weekend van 10 en 11 december staan de deuren van de Grote Kerk Veere open voor bezoekers. Wat kunnen bezoekers verwachten?

Programma
De moderne versie van de Kerstmarkt in de Grote Kerk Veere geeft lokale ondernemers en kunstenaars een podium. Alle kramen vullen zich met kunst, cultuur, boeken, muziek, duurzame producten, tweedehands spullen en biologisch eten en drinken. Een bont gezelschap van leuke retailers met een breed scala aan producten; van educatief speelgoed, hippe nieuwe vinylplaten tot zelfgemaakte zeep. Met de toevoeging van lokale horecaondernemers breidt de Grote Kerk Veere haar aanbod uit voor bezoekers. Ook organiseert De Grote Kerk Veere kleine activiteiten voor jong en oud.

Meer informatie
Data: Zaterdag 10 en zondag 11 december 2022
Tijden: 11.00-17:00 uur
Entree: Gratis



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief