Oud-profvoetballer Romano Denneboom instrueert kinderen over de Laser Game in Bounce Valley Middelburg
Oud-profvoetballer Romano Denneboom instrueert kinderen over de Laser Game in Bounce Valley Middelburg Foto: Edwin Mijnsbergen

Bounce Valley geopend op ZEP Middelburg

Door: Redactie Algemeen

MIDDELBURG - De indoorattractie Bounce Valley, een luchtkussenpark voor zowel kinderen als volwassenen, heeft gisteren de deuren geopend in Middelburg. Vanaf 10.00 uur in de ochtend waren de eerste bezoekers welkom.

Bounce Valley bestaat uit twee grote luchtkussens van in totaal bijna 1.000 vierkante meter op twee verdiepingen, vol met obstakels en competitieve elementen. Bovendien beschikt deze locatie als enige over een Blacklight Lasergame die is inbegrepen bij de toegang. Micha Reij van Bounce Valley: “Omdat er een groot aanbod van bijna 20 activiteiten op het park is, is er ook daadwerkelijk voor iedereen wat wils. Je kunt de strijd aangaan met vrienden, klasgenoten, verjaardagsgasten of collega’s met een intensief rondje Obstacle Course, Blacklight Lasergame of Wipe-Out, maar de mogelijkheid om gewoon lekker rond te springen is er natuurlijk ook.”

Speeltuin voor volwassenen
Waar bij binnenspeeltuinen ouders vaak langs de kant zitten en volwassenengroepen niet welkom zijn, is dat bij Bounce Valley anders. Zo kunnen ouders van kinderen tot twaalf jaar tegen een gereduceerd tarief meespringen en moedigen wij ouders aan om tijdens feestjes mee te doen.Op vrijdag- en zaterdagavond zijn er ‘Night Deals’. “Tijdens deze uren is de minimumleeftijd voor een bezoek 15 jaar en zijn er ook arrangementen met onbeperkt pizza te krijgen. Los een uurtje springen kan op die avonden ook”. De keuze om uren alleen voor volwassenen in te stellen, is er volgens het luchtkussenpark gebaseerd op ervaringen in de andere vestigingen. “Wij staan voor plezier en blijdschap en die dingen zijn niet afhankelijk van leeftijd. Wij merken daarom dat er veel vraag is naar deze avonden onder volwassenen. Van vrienden- en vriendinnengroepen tot collega’s en teamgenoten; iedereen geniet”, aldus eigenaar Guus van Loenen.

Bounce Valley
Na vestigingen in Rotterdam, Zoetermeer, Breda en Zoetermeer is deze locatie de vijfde in Nederland. Het fenomeen luchtkussenparken is komen overwaaien uit Amerika en Engeland. Er staan ook nog nieuwe locaties in de planning in Eindhoven en Leeuwarden. Bounce Valley Middelburg werkt met online reserveren en is in schoolvakanties dagelijks geopend. Buiten schoolvakanties is het gesloten op maandag en dinsdag. Reserveren kan via https://bouncevalley.nl/middelburg.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief