Afbeelding
Foto: Goldband

Haags trio Goldband sluit Bevrijdingsfestival Zeeland af

Door: Redactie Algemeen

VLISSINGEN - Het Bevrijdingfestival Zeeland wordt afgesloten door de Haagse formatie Goldband,  bekend van hits als ‘Stiekem’ en ‘Noodgeval’. Het Bevrijdingsfestival Zeeland wordt gehouden op 5 mei op diverse podia in de Vlissingse binnenstad.

Het festival presenteert een line-up met enkele van de populairste Nederlandse artiesten van dit moment, waaronder Van Dik Hout die hun tijdloze hits als ‘Stil in mij’ en ‘Alles of niets’ zullen spelen. Ook Jairzinho komt naar Vlissingen met een energieke show met een opzwepende mix van hiphop en R&B. Emma Heesters zal eveneens het podium betreden met haar soulvolle stem. Met hits als ‘Pa Olvidarte’ en ‘Waaronder’ belooft haar optreden een spectaculaire show te worden. Later op avond zal het één groot feest worden met de Tante Joke Karaoke Band. Zij zullen de bezoekers uitnodigen om mee te zingen met bekende hits uit verschillende genres. De avond wordt afgesloten met de Haagse popsensatie Goldband. De afgelopen drie jaar veroverden Milo, Boaz en Karel enorm veel harten. Nederpop? Gabbertrance? Disco? Geen probleem. Goldband  doopt alle smaakjes in een aangenaam nederpopsausje en serveert hit op hit aan het  hongerige publiek. 

Liberty Dance
Op de Liberty Dance Stage zijn Vato Gonzalez, Idaly en Sick Individuals de grote namen.  Het middagprogramma zit vol urban hits die onder meer gedraaid worden door een selectie DJ’s van de Kunstbende en Zeeuwse DJ’s zoals FEBBA, JONNA, Hillfire en Team Peach. Idaly zal de voetjes al vroeg in de middag laten bewegen met nummers als ‘Hoog/Laag’, ‘No  Go Zone’ en ‘Goonies & Hoolies’. In de avonduren worden de urban hits verruild voor de beste housebeats. Vato Gonzalez zal het publiek op eigen kracht omverblazen, terwijl Sick Individuals de grote afsluiter zijn met hun energieke, melodische en opzwepende tracks.

Bevrijdingsfestival Zeeland is het grootste gratis toegankelijke festival van Zeeland met activiteiten voor jong en oud gedurende de dag op de mooiste locaties in de binnenstad van  Vlissingen. Het festival biedt een vol programma zowel muzikaal als inhoudelijk, waarvan  informatie binnenkort volgt. De volledige line-up en informatie over de optredens zijn te vinden op www.bevrijdingsfestivalzeeland.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief