Monique van Velzen en Erika Verduin van Stadscamping Zeeland met de oorkonde
Monique van Velzen en Erika Verduin van Stadscamping Zeeland met de oorkonde Foto: AVV Beheer

Stadcamping Zeeland te Middelburg wint prijs ‘beste camperplaats Nederland’

Door: Redactie Algemeen


MIDDELBURG - Uit 1400 camperplaatsen won Stadscamping Zeeland de ACSI Award in de categorie ‘Best motorhome pitches Netherlands’. Ook deze tweede editie van de ACSI Awards was een succes. Kampeerders in Europa hebben opnieuw massaal gestemd op hun favoriete campings.

De initiatiefnemers van Stadscamping Zeeland zien de prijs als een mooie erkenning van hun werk. Op basis van het eigen boekingssysteem, waarin de gasten hen na hun verblijfeen beoordeling geven wisten ze al dat ze gemiddeld beoordeeld worden met een 9,0. Daarnaast krijgt het team ook in het dagelijkse contact met de gasten veel positieve reacties. Het team krijgt onder meer goede respons op de ruime plaatsen, het schone sanitair, de rustige ligging, de fluitende vogels, het vriendelijke personeel en de handige toegang via kentekenherkenning. Om nu officieel een award voor de beste camperplaats van Nederland te krijgen maakt het team extra trots.

Chalets
Stadscamping Zeeland is gelegen aan de Koninginnelaan 55. Op loopafstand van het centrum van Middelburg is het vrij en ruim kamperen. De gasten worden welkom geheten in het hoofdgebouw met een receptie met kleinschalige horeca. Het terras op het zuiden kijkt uit over de camping, die door het gevarieerde aanbod in accommodatie een brede groep bezoekers zal kunnen bedienen. Behalve in campers, caravans en tenten kunnen gasten ook verblijven in één van de luxe chalets. Er zijn twee persoons city suites met hotel service, plus chalets voor vier of zes personen.

Campers
Voor campers zijn er op de Stadscamping zestig ruime plaatsen beschikbaar van 85 tot 120 vierkante meter in oppervlak. Ook de allergrootste campers passen goed op deze vakken met schelpverharding, de concordes kunnen staan op plekken waarop ze ook goed in- en uit kunnen rijden. De kleine en mid size campers kunnen naast de camper plaatsen met schelp verharding ook verblijven op een van de zestig toeristische plaatsen waar de gelijke faciliteiten als bovenstaand ter beschikking zijn en menadditioneel een eigen water tappunt heeft als ook een combinatie van schelpverharding voor het vervoermiddel en gras om heerlijk op te zitten. Van de in totaal hondertwintig camper- en caravanplaatsen zijn er zestien plekken met privé sanitair beschikbaar.

ASCI
De ACSI Awards worden jaarlijks uitgereikt aan campings die uitblinken op het gebied van gastvrijheid, hygiëne, voorzieningen, omgeving en prijs-kwaliteitverhouding. De winnaars worden gekozen op basis van de reviews van kampeerders op de website van ACSI Eurocampings. Stadscamping Zeeland werd als beste gekozen uit de 1400 camperplaatsen. De winst van deze prestigieuze prijs is een erkenning van de hoge kwaliteit van de faciliteiten en diensten die Stadscamping Zeeland biedt aan haar gasten. Het is een bevestiging van de inzet en toewijding van het team van Stadscamping Zeeland om de kampeerervaring van haar gasten onvergetelijk te maken. Meer informatie over de ACSI Awards en de winnaars is te vinden op de website van ACSI Eurocampings.

AVV Beheer BV

Stadscamping Zeeland is een ontwikkeling en exploitatie van AVV Beheer BV. Op dit moment worden de plannen uitgewerkt om het gedeelte dat bestemd is voor het plaatsen van chalets volledig te gaan inrichten met mooie, duurzame chalets. Een deel van het chalet terrein is nu namelijk nog in te vullen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief